טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
נימאס לי וכבר מזה חודשיים אני מנסה ללא הצלחה. קמה בבוקר ולא מדליקה סיגריה עד אמצע הבוקר....אך מאמצע הבוקר ועד הלילה גומרת קופסא.
אני בהריון ואוכלת את עצמי בנקיפות מצפון על הנזקים שאני גורמת לעצמי ולעובר.
אולי כתיבה בפורום (ואני עשויה לשגע כאן את כולם) תעזור....
את הספר קראתי והאמת שסיימתי אותו עם רצון עז להפסיק (לפני חודשיים) אבל מאז לא הצלחתי באמת. כסף לסדנא אין לי כל כך (הסכום גדול לפעם אחת ואני פוחדת להתחייב). אז בכל זאת החלטתי לחזור לספר ולסמן משפטים חשובים ומחר - לא להדליק סיגריה!!!
אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד