מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמי שלוםקנטלייט25/11/2009
כתיבת תשובה לגב' אורלי נכתבה על ידי כעידוד למצבה עקב הפסקת העישון, ועפי דבריה הגב' סובלת. ההבדל בינך לביני הוא בכך שדעותיך וטוב ליבך ממוסחרות, חברתך גובה תשלום עבור "ריפוי" מעישון. ברור שאין לך שליטה מי יכתוב באתר, ומה ייכתב, הבנתי שדברי עירערו במידה את ביטחונך כנציג החברה בה אתה עובד. לא יצאתי נגד שיטותיך, וגם לא אעשה כך. חופש הדיבור והכתיבה אינם פוסחים גם על אתר זה, וכמובן שלא פניתי למאן דהוא שימשיך לעשן, פשוט סיפרתי אודותי בנושא העישון. זכותי כזכותך, אי לכך דוחה הערתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה חשובה
רמי רומנובסקי25/11/2009הפורום פתוח לכל הדעות ואתה מוזמן לרשום ככל העולה על דעתך.
התוגבה שלי היתה מיועדת לא רק עבורך אלא גם עבור מעשנים המעוניינים להגמל ולא רציתי שתרפה את ידם.
יש לי שליטה מלאה כמנהל הפורום על מי יכתוב באתר ומי לא אך מכיוון שאני מכבד את חופש הביטוי אינני מוחק הודעות שסותרות את דעתי.
דבריך לא ערערו דבר מביטחוני או מתפיסתי, נכון שאני עובד (או יותר נכון היזם והבעלים) של חברה שעוסקת בגמילה מעישון, אנחנו לא מרפאים שום דבר אנחנו נותנים כלים ראציונליים ועניינייים להפסקת עישון, לרוב האנשים זה עוזר ולחלק לא. ואגב למי שזה לא עוזר אנחנו מחזירים את הכסף בצורה הוגנת וישרה בלי שורות קטנות והפתעות.
אך חשוב לי להדגיש שהסיבה שאני וכל שאר העובדים בחברה עוסקים בתחום זה הוא מכיוון שכולנו היינו מעשנים, השתחררנו מהתלות והחלטנו לחלוק את מתנת החופש עם אנשים אחרים.
יש לכולנו את הזכות הגדולה לעסוק למחייתנו בעשייה שנותנת ערך אמיתי לאנשים ומצילה חיי אדם, וכל דבר שנאמר כן אינו נובע מאינטרס עסקי גרידא אלא מתוך כוונה לעזור לאנשים במצוקה.
כל טוב
רמי
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוית קצת אחרית
שחף אשכנזי25/11/2009שלום מר קנטלייט,
אתה בהחלט מוזמן לראות שיש אפשרות להפסיק לעשן בלי שסיגריה תחסר לך. לפי צורת כתיבתך הינך אדם אינטיליגנטי שעיניו בראשו. אין סיכוי שאפילו קריירה מפוארת של 40 שנות עישון גרמה לך לחשוב באמת ובתמים שהסגריה היא הדבר הכי טוב שיכול לקרות לאדם. אני מציע לך לעשות שעורי בית, במובן החיובי של המילה. תיתכן אפשרות (אצלנו, כן) לגלות שאדם לא נועד לבלות את חייו בלהכניס 4000 כימיקלים לגוף בכל שאיפה. חשוב מזה הוא לא צריך יותר לחשוב על סיבות להצדיק את העובדה, שהוא שייך לקבוצה של אנשים שהורגים עצמם בהתנדבות ופוחדים שהם לא יכולים לעשות שום דבר לגבי זה.
אנחנו לא עוסקים ב"ריפוי" אלא במתן פיתרון ישיר שאינו משתמע לשתי פנים.
בכבוד רב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)