עזרהההההההה:[[[[

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרהההההההה:[[[[
    AnaT
    27/09/2007

שלום אני יואב..בן 44 מעשן הרבה הרבה..ביום איזה שתי חפיסות סיגרייה..אני יודע שזה מפריע למשפחה שלי כשהם בקרבתי...אני לא יכול להפסיק לעשן..וכשאני לא מוצא סיגריה לזמן מה אני מתחיל להתעצבן ומתעצבן על המשפחה שליי רק בגלל סיגריה..אני חושב שזה החיים שלי...אני לא יכול בלי זה..כשאני מתעצבן כשאני לא מוצא סיגרייהה זה יכול להיות מאוד מאוד מסוכן לכל מי שבקרבתיי מה יש לעשות?!?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרהההההההה:[[[[

הוספת תגובה

• ליואב,

אלי
    29/09/2007

לדעתי העצבנות שלך נובעת מזה שאתה חש שאתה מקריב קורבן אם אתה לא מעשן. בשבילך העישון הוא טכס חובה וכל מי שמפריע לך או גורם לך באופן ישיר או עקיף לא לעשן, הוא מטריד ולכן "מוצדק" להתעצבן עליו.
    אם אתה רוצה להפסיק לעשן, אל תחשוב שאתה מקריב קורבן או מוותר על משהו. ההיפך הוא נכון - אתה מרוויח. מרוויח את בריאותך וחירותך, את כספך ואת קרבת האנשים האהובים עליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפוס מעשן

רמי רומנובסקי
    30/09/2007

אחת הטעויות הנפוצות של מעשנים היא האמונה שהם מעשנים מושבעים ושיש פגם כלשהו באישיות שלהם או איזה גורם גנטי שגרם להם להתחיל לעשן ושלא ייאפשר להם אי פעם להשתחרר.

אף אחד לא נולד כמעשן וגם אם אתם חושבים שאתם טיפוס מעשן זה לא כך.
    חשוב לזכור שלפני שכולנו התחלנו לעשן לא היינו זקוקים לסיגריות, הכל השתבש אחרי הסיגריה הראשונה.

עישון הוא בסופו של דבר התמכרות, ההתמכרות הפיזית היא ממש קלה ואף שולית ונעלמית תוך זמן קצר, ההתמכרות הנפשית היא קשה יותר אך גם ממנה אפשר להשתחרר אם באמת מבינים את המלכודת.

אחת האשליות לגבי עישון היא שעישון מקל על הלחץ – לא רק שזה לא נכון, ההפך הוא הנכון. עישון הופך אותנו לעצבנים יותר, חסרי שקט ומנוחה יותר ממה שהיינו לפני שהתחלנו לעשן.

העצבים הם חלק מההתמכרות והם זהים לתחושת הקריז של נרקומן שלא מקבל את המנה שלו, ברגע שנבטל את ההתמכרות לניקוטין ונבין את מלכודת העישון במלואה, שוב לא נרגיש את תחושת העצבים, הקריז והרצון לעשן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו