אני רוצה להפסיק לעשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה להפסיק לעשן
    אילני שטל
    29/09/2007

שלום,
    בראש השנה קיבלתי כרטיס ברכה מביתי בת השבע, שבו היא כותבת לי, אמא תפסיקי לעשן.
    זה נכנס עמוק לתוך ליבי, אך אני לא מצליחה ולא מגייסת ולא עושה מספיק כדי להפסיק,
    אני מבקשת עזרה (אני מעשנת כ-10 סיגריות ליום), בן זוגי הפסיק לעשן לפני שלוש שנים,למעשה התחלנו ביחד את הגמילה, הוא הצליח ואני נכשלתי, מצאתי את עצמי נותנת עשרות אלפי תרוצים, עשרות אלפי הבטחות (אחרי החופשה, אחרי החגים.....) וכלום, אני מעשנת הפעם אני פונה לעזרה, זה אפשרי?
    תודה וחג שמח
    אילני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה להפסיק לעשן

הוספת תגובה

• הכל אפשרי

רמי רומנובסקי
    30/09/2007

ברור שאפשר להפסיק לעשן ואפילו בקלות, עובדה מידי מיום אלפי אנשים נוספים מפסיקים לעשן ונוטשים את הספינה הטובעת.
    אני יכול להעיד על עצמי על חבריי, בני משפחתי וכל האנשים שהגיעו לסדנא שלנו והפסיקו לעשן בקלות ולצמיתות.

הרי לפני שהתחלנו לעשן לא היה לנו כל קושי להנות מהחיים ולהתמודד עם מצבי לחץ בלי הסיגריות.
    כמעשן לשעבר אני יכול להעיד שגם אני חשבתי שלעולם לא אשתחרר ממלכודת העישון, תמיד דחיתי את הרגע ופחדתי שאצטרך לעבור קושי בלתי נסבל בשביל להשתחרר.
    ברור שכל ניסיון כושל רק מחזק את החששות שלנו, אך אל דאגה.
    מלכודת העישון היא כמו מבוך – אם לא הצלחת לצאת בפעם הראשונה זה פשוט מכיוון שטעית בדרך, אל תתני לכך לייאש אותך, פשוט תלמדי מטעויות העבר.
    בסופו של דבר - הדבר היחיד שמקשה על הפסקת עישון זה הספק.

ברגע שתצאי מהמלכודת השאלה היחידה שתיוותר תהיה " איך הצלחתי לשכנע את עצמי שאני חייבת לעשן?"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים

אילני שטל
    02/10/2007

רמי היי
    תודה על תשובתך,
    האם ישנה סדנא בקרבת רחובות? מה העלות? היכן ניתן לקרוא על השיטה?
    תודה
    אילני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדנת אלן קאר

רמי רומנובסקי
    03/10/2007

הסדנא מורכבת ממפגש חד פעמי באורך 5 שעות.
    במקרה הצורך יש 2 מפגשי חיזוק קצרים יותר אך רוב האנשים אינם נזקקים להם.

מרבית הסדנאות בחודש אוקטובר מתקיימות באזור גוש דן, בחודש נובמבר יתקיימו סדנאות באזורים נוספים ברחבי הארץ.

לקבלת פרטים נוספים, עלויות ותאריכים תוכלי לפנות למשרדנו בטלפון 03-5467771

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו