מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    רוני
    22/12/2009

אני בת ארבעים ולא מעשנת הרבה ליום משהו כמו 4-5 סיגריות הילדים ובעלי כבר מציקים לי .
    ואת האמת לא בא לי כלכך להפסיק אני נהנית מהעשן של הסיגריות זה עושה לי טוב למשל אני לא אעשן אם אני הולכת ברחוב אני צריכה לשבת ולראות את העשן יוצא , אני גם לא אעשן אם יש רוח בחוץ כי אז אני לא אראה את העשן , אני רוצה כבר להפסיק, מתה להפסיק זה סתם מסריח אני צריכה לשים בושם ולאכול מסטיקים כי אני לא סובלת את הריח , אתמול בצהריים עישנתי את הסיגריה האחרונה בערב השתגעתי הייתי מתה לסיגריה אבל מזל שהילדים העסיקו אותי וברח לי מהראש אוף עכשיו משעמם לי ואני לא מפסיקה לחשוב על הכיף הזה , מה עושים , כל הזמן אני אומרת לעצמי שזה מסריח ומזיק לבריאות ולכיס אבל עדיין יש לי את הרצון להחזיק סיגריה , מוזר למה אנשים שמעשנים הרבה מצליחים ואני שלא לא מצליחה , טוב רק עכשיו התחלתי , אני מקווה שאחזיק מעמד באמת נמאס לי , אוף עצה איך לא לחשוב על זה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• הבנה פותרת את הבעיה

רמי רומנובסקי
    23/12/2009

רוני שלום,

הקושי בגמילה מעישון זהה אצל מעשנים כבדים וקלים כאחד.
    התלות הפיזית היא שולית יחסית והיא עוברת תוך 3-4 ימים שבהם הצורך והרצון לסיגריה קיים.
    אך הקושי שאת מתארת (וגם מעשנים רבים שכבר נגמלו מהניקוטין מדברים עליו) הוא הגעגוע להנאה שבעישון.
    יש פתרון לבעיה זו אך קצרה היריעה מלהסביר זאת כאן.
    ע"מ להפסיק לעשן באמת צריך להבין איך עובד מנגנון ההתמכרות של הסיגריות ומדוע אנחנו מרגישים אומללים בלעדיהן. למרות שאני משוחד אני לא מכיר אף שיטה שעוסקת בנושא זה בצורה אפקטיבית וממוקדת יותר מאשר שיטתו של אלן קאר.

יחד עם זאת קחי בחשבון שתוך כמה ימים הקושי הפיז ייעבור ויוקל לך משמעותית.
    ואגב זה טבעי שבימים הראשונים חושבים על זה יותר מהרגיל, מה שהופך את זה לקל או קשה זה מה אני חושב על זה :)

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו