תיאבון מוגבר לאחר הפסקת העישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיאבון מוגבר לאחר הפסקת העישון
    עפרף
    24/12/2009

עברתי גמילה מעישון לפני חודשיים. אני מחזיקה מעמד כמו גיבורה אמיתית לאחר 32 שנות עישון ללא הפסקות אפילו בהריונות. הבעיה שיש לי תיאבון בלתי ניתן לריסון, ממש חייתי וזה מפחיד אותי ומפיל אותי מורלית לגמרי...
    מה ניתן לעשות על מנת לרסן את הדחף לאכילה. עלי לציין שאני צועדת כל יום 2-4 ק"מ, קופצת על חבל , משתדלת להגביר את אחוז הירקות בתפריט היומי ובכל זאת.... תסכול - אני תופחת כמו בלון.
    אשמח לשמוע ממך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אכילת יתר

שחף אשכנזי
    27/12/2009

הי עפרף

אכילת ייתר נובעת מהצורך למלא את החוסר בניקוטין ואופיינית להפסקה בעזרת כח רצון. כאשר מפסיקים לעשן ישנם מספר ימים הנתפסים כקשים על ידי המעשן. במידה והמעשן תופס אותם כקשים אזי הוא מחפש תחליף על מנת להקל על הקושי ובד"כ מנסה לסתום בור בעזרת אוכל. יש לפתור את הבעיה באופן יסודי, הווה אומר להבין שלא וויתרת על שום דבר לפני חודשיים. ברגע שתביני את זה ייגמר המרדף אחר תחליפים. בתןר התחלה: את מוזמנת לקרוא את הספר הדרך הקלה להפסיק לעשן...

אשמח לענות על שאלות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו