מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קראתי את הספר לצערי ללא הועילשי27/12/2009
ובאמת ובתמים שאני רוצה להפסיק
לאחרונה הגיעה לידיעתי שיטה של חברה שנקראת "מעבדות ד"ר אריקסון"
שיטה המשלבת טיפול בתכשיר טבעי - עם תמיכה פסיכולוגית צמודה.
הייתי רוצה חוות דוות מקצועית על השיטה (זאת במידה ואתם מכירים אותה)
לפני שאלך לשלם כסף על משהו ואתחייב אליו רגשית.
בברכה
שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריאת הספר
שחף אשכנזי27/12/2009הי שי,
כשלון להפסיק בעזרת קריאת הספר זה כמו להכשל בתיקון תקלה באוטו בבית ולא במוסך המרכזי. מתוך הנחה שאינך מוסכניק מורשה, אני מציע שתפנה אלינו ישירות על מנת לנסות לפתור את הבעיה פעם אחת ולתמיד. התיחסות לבעית העישון כבעיה פיזית מנציחה את הבעיה שכשתפסיק לעשן יחסר לך משהו. אין צורך להתחייב ריגשית למשהו שהורג אותך משעבד אותך ועולה המון כסף ממילא. הספר לא עזר כי פספסת משהו וזה יכול לקרות, זה לא יקרה בסדנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
רמי רומנובסקי05/01/2010אני מבין את התסכול מאי הצלחה בקריאת הספר, הספר לא עוזר לכולם.
עם זאת למעלה מ 40% מהמשתתפים בסדנה של אלן קאר בכל העולם קראו את הספר והגיעו לסדנה ורובם המכריע (90%)מצליח להפסיק, מי שלא זוכה להחזר כספי מלא כך שאין לך באמת מה להפסיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נגמלת בסוף דרך אריקסון?
מורן02/02/2011אני גם שמעתי על השיטה ומתעניינת. אשמח לפרטים :)
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מורן אני כרגע עובדת עם אריקסון
רונה08/02/2011אם יש לך שאלות את מוזמנת לפנות אלי למייל;)
רונה;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)