מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיום שישי לא עישנתיגליתה29/12/2009
אני בת 36 מעשנת כבר 18 שנה עם הפסקות קלות בהריונות בקושי עישנתי (גג 3 סיגריות ביום) כבר שנים שהרופא ה"הסטרי " שלי אומר לי שאני אסמטית בשנה האחרונה אני הרבה עם אנלציות אבל רק עם מים אבל בכל זאת לפחות 3 פעמים בשבוע אני מתעוררת עם חוסר אויר אני גם גרה ברמת הגולן שהאויר כאן יבש וזה לא עוזר בקיצור מיום שישי לא הרגשתי טוב והחלטתי שאני כרגע לא מתחייבת אבל מפסיקה קצת עם הסגריות אני מעשנת בין חצי קופסא לקופסא ואוהבת לעשן היום הייתי אצל הרופא, שאמר שאני מצפצפת ושאני חייבת לעשות אנלציה למשך שבוע ושאם אני אפסיק לעשן אז אני אמנע את התתפרצות של האסמה. בקיצר החלטתי לנסות אני לא מתחייבת לכלום, אבל אני אנסה, ישר שחזרתי מהרופא חיפשתי אתר פורום לגמילה מסיגריות אז שיהיה יום נ עים לכולם גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלה מצויינת
שחף אשכנזי29/12/2009הי גליתה,
בד"כ אלו הם דברים שליליים אשר גורמים לנו לוותר על ההנאה ושמה עישון אפילו למספר ימים. החלק הכי חשוב מבחינתנו כמעשנים הוא שזה אח"כ מאפשר לנו לחזור במצפון שקט למעגל העישון כי "הנה, אם אני רוצה אני יכולה להפסיק לשבוע, אז ניראה לי שסוף סוף מגיע לי פרס- סיגריה!"
את מעשנת חצי מהחיים שלך... אם תמשיכי להתעלם מהבעיה, שהיא האמונה שאת אוהבת לעשן, אז יעברו עוד 18 שנה בהם "בילית" את חייך בנסיונות להצדיק את העובדה, שאת אוהבת לעשן. יש אפשרות אמיתית להפסיק לעשן לתמיד בלי להרגיש אי פעם שחסרה לך סיגריה. היגעת למקום הנכון. הלואי ויום שישי היה יומך האחרון עלי אדמות כמעשנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)