מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשוקה לסיגריה לא מרפהשושנה11/01/2010
הפסקתי לעשן לפני חודש עם הזמן המחשבות על עישון פוחתת אך עדיין קיימת התשוקה לסיגריה ניסיתי לעשן ביום ה האחרון ועשה רע ובכל זאת לקחתי אמש סיגריה אני מתפתה לקחת סיגריה ואני פוחדת ליפול שוב מ למלכודת אנא יעצו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרצון לעשן
רמי רומנובסקי12/01/2010שושנה שלום,
אינני יודע כיצד הפסקת לעשן אך נראה שלמרות שהניקוטין כבר עזב את הגוף הרצון לא נעלם.
זה אופייני לרוב שיטות הגמילה המבוססות על כוח רצון.
בשביל להפטר מהרצון לעשן יש להבין כיצד עובד מנגנון ההתמכרות, אני לא אובייקטיבי אבל השיטה היחידה שמטפלת בהיבט זה היא שיטתו של אלן קאר.
בעיה אחרת שהעלית היא שכבר עישנת, אינני רוצה לרפות את ידך אבל מנסיוני מספיקה סיגריה אחת כדי לחזור לעשן. מהרגע שהדלקת סיגריה פתאום מופיע שוב הצורך לעשן. אם עוד לא חזרת לעשן קחי בחשבון שמספיקה עוד סיגריה אחת כדי שתחזרי תוך זמן קצר לאותה כמות שעישנת לפני שהפסקת.
תראי אם את יכולה להמנע מעישון לחלוטין ואז יש עוד אפשרות שלא תחזרי. נשמח לעזור כאן בשאלות נוספות ולחזק את ידיך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)