מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיששי17/01/2010
אני לא מעשן חודשים +.
בתקופה שעישנתי הייתי מעשן חשיש. במהלך הגמילה שלי לא וויתרתי על עישון חשיש. אבל למעשה החשיש מעורבב עם ניקוטין אז הייתי חייב להפסיק והפסקתי. עדיין יש לי צורך עז לעשן מריחואנה.
השאלה שלי עם אני אעשן מריחואנה שאין בזה ניקוטין. האם ה"מפלצת" שמתה אצלי תתעורר?
נ.ב
הפסקתי באמצעות הספר מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון ללא ניקוטין
רמי רומנובסקי17/01/2010דודי שלום
עישון כל חומר שמעורבב עם ניקוטין מעלה את הצורך והרצון לעשן.
אם אתה בוחר לעשן דברים נוספים דע שעישון ככלל אינו בריא, אך אם אתה כבר עושה את זה מומלץ מאוד לא להשתמש בטבק, למיטב ידיעתי (אינני מומחה בתחום זה) המריחואנה עצמה אינה ממכרת.
אין לראות בדברי המלצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדודי
גלית17/01/2010היי
גם אני הפסקתי לעשן לפני חודשיים.הייתי מעשנת כבדה!!
אני בת 35 ולאחר 18 שנות עישון
גם אני לפעמים מעשנת חשיש
בחודש הראשון לא נגעתי,בגלל הניקוטין כי זה מדליק את הקולטנים
עכשיו אני מעשנת ג'וינט פה ג'ויינט שם
ואין לי צורך לעשן.ממש לא
מאחורינו המבול
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שי18/01/2010תודה רבה על העזרה.
אני מקווה שלא אצטרך להשתמש בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה שלנו
רמי רומנובסקי19/01/2010דודי וגלית
ההמלצה שלנו היא לא להשתמש בטבק, אתם תגלו לבד שמינון השימוש עולה במקרה זה עקב האפקט הממכר של הניקוטין.
לשיקולכם
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום הרביעי לגמילה
adi08/02/2010שלום רב,
אני מעשנת בערך 20 שנה כיום אני בת 42 מאוד רוצה להפסיק לעשן ונשברת באמצע התהליך ביחוד ברגעים של עצבים לוקחת סיגריה ונשברת.
היום זה היום הרביעי לגמילה חשה בכאבי ראש נוראים ובחילות מתגברת אבל חוששת להישבר כי הסיגריה מאוד מגרה .
האם יש כמה טיפים שיצליחו לעזור לי בלי להישבר אשמח מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך הגמילה
רמי רומנובסקי08/02/2010עדי שלום
תהליך הגמילה מורכב משני היבטים:
הצד הגופני - החלק הקטן בבעיה, עובר תוך כמה ימים
הצד הנפשי - החלק המשמעותי יותר
אם החלטת להפסיק לעשן בכוחות עצמך וללא שום עזרה מקצועית קחי בחשבון שהימים הראשונים יותר קשים, מאידך מכיוון שלא נעשה כל טיפול בצורך הנפשי קשה לדעת למה לצפות.
הטיפ הכי טוב שאני יכול להציע זה לזכור שאין כזה דבר סיגריה אחת, אם תדליקי אפילו אחת תחזרי לעשן חפיסה ביום (או כמה שעישנת לפני שהפסקת), מעבר לכך סיכוייך יהיו גבוהים יותר אם תעזרי בתמיכה מקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)