חשיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיש
    שי
    17/01/2010

אני לא מעשן חודשים +.
    בתקופה שעישנתי הייתי מעשן חשיש. במהלך הגמילה שלי לא וויתרתי על עישון חשיש. אבל למעשה החשיש מעורבב עם ניקוטין אז הייתי חייב להפסיק והפסקתי. עדיין יש לי צורך עז לעשן מריחואנה.
    השאלה שלי עם אני אעשן מריחואנה שאין בזה ניקוטין. האם ה"מפלצת" שמתה אצלי תתעורר?

נ.ב
    הפסקתי באמצעות הספר מומלץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיש

הוספת תגובה

• עישון ללא ניקוטין

רמי רומנובסקי
    17/01/2010

דודי שלום

עישון כל חומר שמעורבב עם ניקוטין מעלה את הצורך והרצון לעשן.
    אם אתה בוחר לעשן דברים נוספים דע שעישון ככלל אינו בריא, אך אם אתה כבר עושה את זה מומלץ מאוד לא להשתמש בטבק, למיטב ידיעתי (אינני מומחה בתחום זה) המריחואנה עצמה אינה ממכרת.
    אין לראות בדברי המלצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדודי

גלית
    17/01/2010

היי
    גם אני הפסקתי לעשן לפני חודשיים.הייתי מעשנת כבדה!!
    אני בת 35 ולאחר 18 שנות עישון
    גם אני לפעמים מעשנת חשיש
    בחודש הראשון לא נגעתי,בגלל הניקוטין כי זה מדליק את הקולטנים
    עכשיו אני מעשנת ג'וינט פה ג'ויינט שם
    ואין לי צורך לעשן.ממש לא
    מאחורינו המבול

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שי
    18/01/2010

תודה רבה על העזרה.
    אני מקווה שלא אצטרך להשתמש בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה שלנו

רמי רומנובסקי
    19/01/2010

דודי וגלית

ההמלצה שלנו היא לא להשתמש בטבק, אתם תגלו לבד שמינון השימוש עולה במקרה זה עקב האפקט הממכר של הניקוטין.

לשיקולכם

כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היום הרביעי לגמילה

adi
    08/02/2010

שלום רב,
    אני מעשנת בערך 20 שנה כיום אני בת 42 מאוד רוצה להפסיק לעשן ונשברת באמצע התהליך ביחוד ברגעים של עצבים לוקחת סיגריה ונשברת.
    היום זה היום הרביעי לגמילה חשה בכאבי ראש נוראים ובחילות מתגברת אבל חוששת להישבר כי הסיגריה מאוד מגרה .
    האם יש כמה טיפים שיצליחו לעזור לי בלי להישבר אשמח מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהליך הגמילה

רמי רומנובסקי
    08/02/2010

עדי שלום

תהליך הגמילה מורכב משני היבטים:
    הצד הגופני - החלק הקטן בבעיה, עובר תוך כמה ימים
    הצד הנפשי - החלק המשמעותי יותר

אם החלטת להפסיק לעשן בכוחות עצמך וללא שום עזרה מקצועית קחי בחשבון שהימים הראשונים יותר קשים, מאידך מכיוון שלא נעשה כל טיפול בצורך הנפשי קשה לדעת למה לצפות.

הטיפ הכי טוב שאני יכול להציע זה לזכור שאין כזה דבר סיגריה אחת, אם תדליקי אפילו אחת תחזרי לעשן חפיסה ביום (או כמה שעישנת לפני שהפסקת), מעבר לכך סיכוייך יהיו גבוהים יותר אם תעזרי בתמיכה מקצועית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו