מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה פשוט קרה... חד, חלק ומענג...ענבל21/01/2010
אני כבר חודש ויומיים ללא עישון. אחרי 20 שנה שבהן עישנתי את עצמי לדעת, החלטנו אני והבעל לנטוש בבת אחת את ההרגל המתסכל הזה. וכך, בלי הרבה דיבורים, בלי רעש וצילצולים ובעיקר- בלי הרבה תיכנונים, סיימנו את מעט הסיגריות שנותרו לנו בקופסא ומאז לא קנינו אספקה נוספת.
חודש ויומיים אנחנו נקיים.
הבית נקי מעשן
הבגדים מריחים טוב
האצבעות מדיפות ריח של קרם ידיים ריחני
והכי חשוב, הילדים שלנו מאושרים מההחלטה והיישום.
להפתעתי הרבה, קל לי כל כך שאני תמהה מתי ואם בכלל אגיע לידי קושי מסויים.
לבעלי קצת יותר קשה אבל, אני שם לתמוך ולעזור לו ובינתיים הוא בסדר גמור.
חייבת לציין שקראתי בעבר את הספר של אלן קאר אך לא סיימתי אותו ולכן לא גמרתי בליבי להגמל מהסיגריות. היום, אני חושבת המון על מה שכתוב בספר וזה ממש מחזק את הצעד הכל כך נבון שאני נמצאת בתוכו.
זהו, סתם רציתי להשוויץ שיש עוד 2 אנשים שהצליחו לזרוק הרגל מגונה לטובת חיים בריאים יותר..
כן ירבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפלא
שחף אשכנזי22/01/2010הי ענבל,
כל הכבוד.
תני לבעלך גם לקרוא את הספר על מנת שהעניין יהיה סגור פעם אחת ולתמיד.
זה חשוב מאד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)