סיגריה אלקטרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיגריה אלקטרונית
    שיר
    09/10/2007

היי,
    מישהו כאן ניסה את הסיגריה האלקטרונית ויכול להגיד אם זה עוזר או לא?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיגריה אלקטרונית

הוספת תגובה

• סיגר אלקטרוני

אלי
    30/10/2007

קניתי סיגר אלקטרוני ב WALLABUY והפחתי מ-25 סיגריות ביום ל 3-4

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגר אלקטרוני ותחליפים

רמי רומנובסקי
    31/10/2007

בהפסקת עישון השאלה היא לא האם הפחתתי או כמה אני מעשן אלא האם אני מעשן או לא מעשן.
    וכששואלים אותי על אחוזי הצלחה אני תמיד אומר שבמקרה של כל מעשן פרטי זה 0% או 100% או שאתה מעשן או שאתה לא מעשן!

כל מה שתחליפים או צמצום מספר הסיגריות עושה זה לחזק את האמונה שיש כאן משהו לוותר עליו ושיש צורך בתחליף - אגב זו גם הסיבה שמעשנים רבים שמשתמשים בשיטות גמילה שגויות משמינים - כי הם מחליפים את הסיגריות באוכל.

צמצום מספר הסיגריות לא עוזר להגמל אפילו להפך - הוא הופך כל סיגריה לדבר היקר ביותר בעולם וכל יומו של המעשן מועבר בציפיה לסיגריה הבאה.
    בסופו של דבר זה סיוט קבוע ומספיק אירוע אחד מלחיץ או מצב של מצוקה בשביל להחזיר את אותו מעשן לאותה כמות שהוא עישן לפני שצימצם ואפילו יותר.

רבותיי אל תשתמשו בתחליפים הם ממש לא עוזרים - כשאתם מתגברים על שפעת האם אתם מחפשים מחלה אחרת שתחליף אותה?
    ברור שלא!
    בין אם אתם יכולים לראות זאת כרגע ובין אם לאו עישון זו מחלה וככל שתבריאו ממנה מהר יותר כך טוב יותר, חלק מבינים זאת כבר עכשיו וחלק צריכים לחכות להוכחות שמגיעות עם הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו