סיום השפעות הסיגריה על הגוף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיום השפעות הסיגריה על הגוף.
    שמעון
    05/03/2010

שלום רב,
    התחלתי לעשן לפני שנה, ובזמן האחרון הפסקתי לעשן עם כל ייסורי הגמילה שבדבר, וזה הולך לא רע בכלל. העניין הוא שמה שתומך בי לא לעשן ועוזר לי להמנע לסיטואציה שאני רק חושב על הסיגריה זהו הכושר הגופני שלי.
    שאלתי היא מתי מבחינה בריאותית יפסיק עצם זה שעישנתי בעבר להשפיע לרעה על הכושר הגופני שלי (הן הכושר האירובי והן האנאירובי)?, כלומר כמה זמן צריך לעבור בשביל שהמערכת "תחדש" את עצמה ואני אהיה כבן אדם שלא עישן?
    הפסקתי לעשן לפני כחודש, וכמוזכר העישנתי במשך כשנה.
    מקווה לתשובה, השאלה הזאת מטרידה אותי הרבה זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התאוששות הגוף

רמי רומנובסקי
    07/03/2010

שמעון שלום

שמח לשמוע שהפסקת בשלב מוקדם
    עיקר השיפור הגופני מופיע בשבועות ובחודשים הראשונים להפסקה, מכיוון שלא עישנת הרבה זמן אני מניח שתחזור למצבך הקודם תוך זמן קצר יחסית, בכל מקרה מצבך רק משתפר מרגע לרגע.
    המשך כך.

כל טוב

רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה.

שמעון
    08/03/2010

אתה יכול להעריך כמה זמן יקח לגופי להתאושש לגמריי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהר מהצפוי

שחף אשכנזי
    10/03/2010

הי שמעון,

בתוך מספר שבועות תרגיש פיזית הרבה יותר טוב. ישנם תהליכי התאוששות של רקמות שלוקחים תקופה ממושכת, אבל בכל מה שקשור בתחושת החיוניות והערנות של הגוף מספר שבועות בלבד.

כל הכבוד,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו