קחו דוגמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קחו דוגמא
    חסויה
    14/10/2007

הפקתי לבד, בלי שיטות, לפני 3 שנים, אחרי 12 שנה של עישון. ביום אחד, עם כוח רצון - אתם יכולים גם. אתם יכולים, רק תגידו את זה לעצמכם וזה יבוא.

בהצלחה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קחו דוגמא

הוספת תגובה

• ההורים שלי

אפרת
    25/10/2007

הי ,
    ההורים שלי מעשנים . והם ניסו כמה פעמים להפסיק הם הלכו לבי"ח שניידר ואמרו להם משהו והם כמעט הפסיקו לעשן . אבא שלי המשיך לעשן ואמאשלי הפסיקה היא נגעלה לגעת בסיגריה אחר"כ ואמאשלי הייתה בהריון אחרי איזה שבוע שהיא לא מעשנת היא עישנה סיגריה אחת וניכנסה להריון . ואחר"כ שהיא הייתה בהריון לא נגעה בסיגריות ורק בחודשים האחרונים של ההריון היא שוב נמשחה לזה .
    מה אני עושה איתם ? זה מעצבן הם הבטיחו לא לעשן בבית כי גם יש לי אח קטן . אבל הם מעשנים בחדר העבודה של אמא שלי . ץ
    ואני ממש רוצה שהם יפסיקו בשביל הבריאות שלהם

תיצוור איתי קשר בבקשה !!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורים מעשנים

רמי רומנובסקי
    26/10/2007

קשה מאוד להסביר למעשנים את חוסר התועלת שבעישון כל עוד הם במלכודת.
    אם זאת יש מספר דברים שאפשר לעשות – ראשית שאלי אותם אם הם היו מעודדים אותך ואת אחיך לעשן – ברור שלא, הרי כל המעשנים מתחרטים שהם אי פעם התחילו לעשן ואומרים לכל האחרים שלא יעשו זאת.

דבר שני – כל ניסיון לצאת מהמלכודת רק גורמת למעשנים להתייאש ולהאמין שהם יהיו כלואים בה לעד.
    כמו כל דבר בחיים לפעמים יש צורך ביותר מניסיון אחד בשביל להצליח וייתכן שהם פשוט לא מצאו את הדרך הנכונה עבורם עדיין. אך אם בכל משימה או אתגר שהיינו נתקלים בחיים היינו מתייאשים מכל כישלון אז המין האנושי לא היה מתקדם לאן שהוא הגיע היום.

חשבי על כך – תינוק לא יכול ללמוד ללכת בלי ליפול, אדיסון הממציא הדגול אמר ש90% מהניסויים שערך נכשלו אך כל כישלון רק דירבן אותו להמשיך לנסות למצוא את הפתרון.
    שאל את הוריך אם את או אחיך הייתם נכשלים במבחן במתמטיקה האם הם היו רוצים שתרימו ידיים ותוורו על הבגרות או האם הם היו מעדיפים שתמשיכו לנסות שוב ושוב עד שתצליחו? שאלי אותם האם זה המסר שהם רוצים להעביר לילדיהם?
    כמו כל ניסיו אחר בחיים כשזה חשוב לנו מספיק נמשיך לנסות עד שנצליח – כמו לעבור מבחן נהיגה – גם אם ניכשל 10 פעמים עדיין נמשיך לנסות.

אלן קאר פיתח את השיטה שלו להפסקת עישון לאחר שניסה להפסיק לעשן ונכשל שוב ושוב בכל שיטה אפשרית – העישון הוא כמו מלכודת וכשכל החיים אתה מנסה לברוח מהמלכדות בסופו של דבר אתה לומד להבין אותה.
    אלן קאר למד מכל כישלון והשיטה שלו משולה למפה של מבוך העישון הכוללת את נקודת היציאה מהמבוך.

הם גם מוזמנים ליצור איתנו קשר ולשוחח טלפונית עם אחד המנחים שלנו שישמחו להסביר להם כיצד השיטה עובדת – כולם אגב מעשנים לשעבר.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו