גמילה מסיגריות בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מסיגריות בהריון
    מכורה
    10/04/2007

שלום,
    גיליתי לפני חודש שאני בהריון ואני חלא מצליחה להפסיק לעשן. אני כל היום רק חושבת על סיגריות...ואפילו הרופא שלי אמר שאם זה ממרר לי את החיים אז אני צריכה לפנות לייעוץ מקצועי. אני לא יכולה לקחת תחליפי ניקוטין או תרופות למיהם בגלל ההריון...ובינתיים הצלחתי להגיע ל-5 סיגריות ביום. אפשר לקבל את דעתך לגבי המצב שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מסיגריות בהריון

הוספת תגובה

• את לא לבד

שרון
    06/11/2008

אני כ"כ שמחה שאני לא היחידה שמרגישה כך. אני כבר לא יודעת מה לעשות. עם כל סיגריה שאני מדליקה אני מבטיחה לעצמי שזו האחרונה... זה לא עובד... אני מרגישה מאוד אשמה. האם ניסית לפנות לדיקור עפ"י המלצת הרופא? האם יש לך פידבקים כלשהם? מקווה שהצלחת, מזל טוב והמון הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת עישון בהריון

רמי רומנובסקי
    07/11/2008

שרון שלום

הבעיה שאת מתארת שכיחה ונתקלתי בה פעמים רבות במהלך הסדנאות שלנו.

עיקר הקושי נובע מהמלחמה הפנימית בין הרצון לעשן לבין הרצון לא לפגוע בעובר.
    החדשות הטובות הן שאפשר לפתור את הבעיה ללא שימוש בתרופות, תחליפים או תוספים חיצוניים
    הסדנה שלנו מבוססת על שיחה בלבד וכמה שזה נשמע מפתיע במרבית המקרים זה באמת עובד.
    בניגוד להפסקת עישון במהלך ההריון בה הרבה נשים מחכות לחזור לעשן בתום התקופה כאן המטרה היא לנצח במלחמה אחת ולתמיד ולאבד את הרצון לעשן.
    כידוע לעישון בתקופת ההנקה יש גם השלכות שליליות, אני מציע לך לנצל את ההזדמנות ולהשתחרר לתמיד.

אם יש לך שאלות ספציפיות נשמח לענות.

הריון קל וכל טוב

רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו