מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבועיים ללא סיגריהרוית21/03/2010
רמי, שחף שלום,
לפני שבועיים עישנתי את הסיגריה האחרונה שלי. אחרי 16 שנים מסריחות של קופסא + ביום החלטתי שהגיע הזמן לשנות את אורח החיים שלי.
חייבת לציין שאני לא מכירה אדם או איש ש"אהב" או היה תלוי בסיגריה כמוני.
בכל אופן עברתי תהליך גמילה קלאסי: 5 ימים של גמילה פיזית שמייד בסיומם הרגשתי הקלה משמעותית ומס' ימים.
פתאום מצאתי את השלווה והשקט שלי, הפכתי לנינוחה ורגועה יותר.
הבעיה התחילה לפני כמה ימים שפתאום משהו פתאום התחיל להציק לי - אותה תחושה שאתם מכירים כתלות הנפשית....
רציתי לדעת האם לדעתכם זה טבעי והאם גם הנדנוד הקט הזה יעבור.
חשוב לי לציין, אני מאמינה בכל העקרונות של השיטה ובטוחה שעקרונות אלו הם שהביאו אותי עד כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
רמי רומנובסקי22/03/2010שמח לשמוע שהפסקת לעשן
טבעי שבשבועות הראשונים יופיעו מדי פעם רגעים של חשק אבל זה עובר עם הזמן.
מה שמקל לרוב זו ההבנה שאת לא מוותרת על כלום וכן המחשבה שברגע שתדליקי סיגריה תחזרי באותו רגע לעשן קופסא ביום.
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)