מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרתי לעשן?...מודאגת07/04/2010
היי,
הפסקתי לעשן לפני שנתיים וחצי בזכות הספר של אלן קאר, והייתי לא מעשנת מאושרת זמן רב.
ברגע של ייאוש וטיפשות, ממש לפני כחצי שעה, לקחתי סיגריה משכן שלי.
נחנקתי בשאכטה הראשונה, וזה אחרי שהייתי מעשנת 1-2 חפיסות ביום.
אח"כ כבר נהנתי מהסיגריה.
אח"כ התחלתי לחשוב על עוד סיגריה.
"אולי רק פעם בשבוע". נו באמת...
נזכרתי מהאזהרות בספר מפני השאכטה הארורה הזאת.
אני בלחץ.
זה אומר שחזרתי לעשן?
איך אני עוצרת את זה?????
ה-צ-י-ל-ו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מעשנת "מאושרת חלקית"
שחף אשכנזי08/04/2010הי
אל תהיי בלחץ.
שמח לשמוע שהספר עזר לך להפסיק, ברור גם שלא לקחת ממנו את כל מה שאפשר. החלק הקשה של להיות מעשן הוא להיות מעשן שאסור לו לעשן. החלק הזה מאחורייך! הדלקת סגריות וכמו בפעם הראשונה... הראשונה מגעילה ואח"כ מתרגלים. אני מציע לך לקרוא את הספר שוב אם את עדיין חושבת שיש הנאה בסגריה. ללא ספק הפנמת שאין דבר כזה סגריה אחת, וזה חשוב. הספר יעזור לך עם האמונה שסגריה נותנת לך איזשהו יתרון... אם לא היית חושבת כך לא היית מדליקה סגריה ב"רגע של חולשה." את מוזמנת לפנות אלינו ישירות על מנת "לסגור את הפינה" פעם אחת ולתמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה לעישון
רמי רומנובסקי08/04/2010רוב המעשנים שמפסיקים חוזרים לעשן אחרי סיגריה אחת
אולם יש לך אפשרות לנסות ולעצור את התהליך
קחי בחשבון שאחרי כמה שאיפות מסיגריות את מכניסה ניקוטין לגוף, המשמעות היא שאחרי שתכבי את אותה סיגריה החשק לסיגריה הבאה יופיע במהלך הימים הקרובים, אם תביני את זה ולא תזיני את ה"מפלצת הקטנה" החשק יעלם תוך כמה ימים, אם תעשני עוד סיגריות את תחזרי לעשן את אותה כמות תוך זמן קצר.
אם חזרת לעשן תוכלי לנסות לקרוא את הספר שוב או לבוא לסדנה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)