חזרתי לעשן?...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרתי לעשן?...
    מודאגת
    07/04/2010

היי,

הפסקתי לעשן לפני שנתיים וחצי בזכות הספר של אלן קאר, והייתי לא מעשנת מאושרת זמן רב.
    ברגע של ייאוש וטיפשות, ממש לפני כחצי שעה, לקחתי סיגריה משכן שלי.
    נחנקתי בשאכטה הראשונה, וזה אחרי שהייתי מעשנת 1-2 חפיסות ביום.
    אח"כ כבר נהנתי מהסיגריה.
    אח"כ התחלתי לחשוב על עוד סיגריה.
    "אולי רק פעם בשבוע". נו באמת...
    נזכרתי מהאזהרות בספר מפני השאכטה הארורה הזאת.

אני בלחץ.
    זה אומר שחזרתי לעשן?
    איך אני עוצרת את זה?????

ה-צ-י-ל-ו!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרתי לעשן?...

הוספת תגובה

• לא מעשנת "מאושרת חלקית"

שחף אשכנזי
    08/04/2010

הי

אל תהיי בלחץ.
    שמח לשמוע שהספר עזר לך להפסיק, ברור גם שלא לקחת ממנו את כל מה שאפשר. החלק הקשה של להיות מעשן הוא להיות מעשן שאסור לו לעשן. החלק הזה מאחורייך! הדלקת סגריות וכמו בפעם הראשונה... הראשונה מגעילה ואח"כ מתרגלים. אני מציע לך לקרוא את הספר שוב אם את עדיין חושבת שיש הנאה בסגריה. ללא ספק הפנמת שאין דבר כזה סגריה אחת, וזה חשוב. הספר יעזור לך עם האמונה שסגריה נותנת לך איזשהו יתרון... אם לא היית חושבת כך לא היית מדליקה סגריה ב"רגע של חולשה." את מוזמנת לפנות אלינו ישירות על מנת "לסגור את הפינה" פעם אחת ולתמיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרה לעישון

רמי רומנובסקי
    08/04/2010

רוב המעשנים שמפסיקים חוזרים לעשן אחרי סיגריה אחת
    אולם יש לך אפשרות לנסות ולעצור את התהליך
    קחי בחשבון שאחרי כמה שאיפות מסיגריות את מכניסה ניקוטין לגוף, המשמעות היא שאחרי שתכבי את אותה סיגריה החשק לסיגריה הבאה יופיע במהלך הימים הקרובים, אם תביני את זה ולא תזיני את ה"מפלצת הקטנה" החשק יעלם תוך כמה ימים, אם תעשני עוד סיגריות את תחזרי לעשן את אותה כמות תוך זמן קצר.

אם חזרת לעשן תוכלי לנסות לקרוא את הספר שוב או לבוא לסדנה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו