רוצה/לא רוצה להיגמל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה/לא רוצה להיגמל
    שרון
    08/04/2010

שלום לכולם,
    אני מעשנת כחצי קופסא ליום כבר כ-15 שנה....העניין הוא שכבר תקופה ארוכה אני מנסה להפחית ולא ממש מצליחה לעמוד בזה.היתה תקופה שעישנתי שש סיגריות ועכשיו שוב עליתי לחצי קופסא....
    שאלתי היא האם המכונים דוגמת אברמסון ואלן קאר באמת עוזרים גם לאנשים שלא מגיעים עם החלטה נחושה להפסיק.
    אני רוצה להפסיק אבל מאוד אוהבת את העישון וקשה לי מאוד לוותר עליו.כמעט ולא מאמינה שזה אפשרי....
    אשמח לרעיונות/עצות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה/לא רוצה להיגמל

הוספת תגובה

• שמח לשאלתך

שחף אשכנזי
    10/04/2010

הי שרון,

בעייתך מוכרת וניתנת לפתרון. הפחתה היא בעיה יותר גדולה מהפסקה והפסקה היא בעיה ענקית אם לא יודעים איך?!!

אנחנו כאנשי מקצוע באלן קאר, מתייחסים בדיוק לבעיה כפי שאת מציגה במשפטך האחרון. רוב האנשים שמגיעים לסדנה נמצאים בדיוק במצב שאת מתארת, כלומר: "אני רוצה להפסיק... מאד אוהב את זה... קשה לראות עצמי מוותר על זה.... לא מאמין שזה אפשרי... וגם אם כן מי רוצה עכשיו לסבול מהעונש של להיות מעשן שאסור לו לעשן?!"

את מוזמנת לפנות אלינו ישירות על מנת שתוכלי לראות בעצמך האם יש פתרון מוחלט לבעיית העישון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו