מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אפשר להפסיק לעשן אחרי 10 שנים?אייל01/05/2010
אני מעשן,אשתי מעשנת
והילדים סובלים בגלל זה ואני רוצה להפסיק לעשן בשבילי ובשביל ילדיי.
אני זמר ואני מרגיש שהסיגריות גרמו נזק למיתרי הקול שלי ואני הרבה פעמים משתעל
אם אפסיק לעשן הקול שלי יחזור להיות כמו קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעזרת כוח רצון!
נאור01/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מפסיקים לעשן
רמי רומנובסקי02/05/2010אייל שלום
הפסקת עישון יכולה להיות קלה או קשה
מנסיוני כשמנסים לבד ללא ידע או תמיכה מקצועית זה יותר קשה - כמו לנסות לתקן בעיה ברכב אם אין לך כל ידע מכני.
אני ממליץ לך להעזר בידע מקצועי, התחלה מצויינת זה ספרו של אלן קאר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" אם תזדקק לעזרה נוספת או אם אתה לא מסתדר עם קריאה יש גם סדנה.
אנחנו כאן אם יש שאלות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועכשיו אתה מכור למוצר חדש
שי02/05/2010אני מקוה שיש למוצר הנ"ל גם פורום תמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שיי
ירון02/05/2010היי לך איש יקר.
אני ממש לא מכור.
אני ברוך השם נגמלתי אבל מי שחווה גמילות בעבר יודע שתמיד בלב יש את הפחד לחזור לעשן.
מסיבה זו אני מחזיק בבית את היתרה של הכמות שנותרה לי למרות שמדיי פעם חברים בקשו אותה לצורך התנסות ולצערי לא יכולתי לתת להם כי אני מאד זקוק לזה כבטחון אבל אומר לך באמת .
שזה ממש לא ממכר אלא מציל תרתי משמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני שומר את הספר קרוב אליי (-:
שי26/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הפסקתי לעשן
הדס03/06/2010גם אני הפסקתי לעשן אבל לא בזכות הספר למרות שהוא היה מעניין ולא בזכות טיפולים אנרגטיים למיניהם שהוצאתי עליהם ים כספים ממש לא!!!!! הפסקתי כי הגעתי לנקודה בחיים שבה פשוט החלטתי שאני באמת רוצה להפסיק שנמאס לי להריח כמו מאפרה ונמאס מכל התופעות הנפלאות שהניקוטין עושה בבוקר אז אחרי 14 שנים הלכתי לרופאה וביקשתי ממנה צ'מפיקס היה לא קל אבל כל יום אמרתי שעדיף לסבול חודש ולא כל החיים הרעיון שאני לא יעשן יותר הפחיד אותי הכי אבל היום כמעט חצי שנה אחרי אני יכולה להגיד שהחיים מריחים ממש טוב וכמה כיף לשאוף אוויר מלוא הריאות מקווה שעזרתי במשהו ולדעתי אם אתה לא ממש רוצה להפסיק אל תלך על זה כי זה לא יעבוד קודם אתה צריך לרצות את זה כמו כל דבר אחר בחיים קח החלטה על החיים שלך אל תתן לניקוטין להחליט בשבילך בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)