מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשה גם אחרי גמילה 5 חודשים..אפי03/05/2010
5 חודשים איני מעשן, בעבר היתי מעשן קופסה וחצי .
הפסקתי מעצמי (ללא תחליפים).
מבחינה גופנית היה קשה אך מבחינה נפשית לדעתי הכי קשה,כמעט כל לילה אני חולם שאני מעשן ובחלומות אני מודע לכך שאני בגמילה ושונא את עצמי שאני מעשן אך יחד עם זאת אני כל כך נהנה
ומתעורר אם הצורך לעשן כאילו שאף פעם לא הפסקתי וזה ממשיך במשך היום ואני נלחם עם עצמי כל הזמן ..
הרי לאחר 5 חודשים בגוף לא נותר ניקוטין,מדוע אני עדיין מרגיש את הצורך העז לעשן כאחד שלא הפסיק אף פעם ?
האם התופעה הזאת תגמר וסוף סוף אשתחרר מהגהנום הזה שנקרא סגריות ?
האם יש פתרון כל שהוא פרט לכדורים פסיכיאטרים ?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי נפשי
רמי רומנובסקי04/05/2010הי אפי
אני מבין את הבעיה שלך. להתמכרות לסיגריות יש היבטים גופניים ונפשיים הצד הנפשי הוא המשמעותי מבין השניים.
אני ממש לא חושב שצריך כדורים פסיכאטריים, עישון אינו גורם לבעיה נפשית ואינני חושב שיש לך בעיה כזו, מה שאתה מתאר הוא אופייני לאנשים שמפסיקים באמצעות כוח רצון.
מצד אחד אני לא מעשן אך מצד שני אינני משתחרר מהרצון או הגעגוע לסיגריות.
השיטה של אלן קאר מתמקדת בדיוק בבעיה זו, לדעתי אם תקרא את הספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" זה יעזור לך מאוד! יותר מכל כדור או תרופה.
נסה זאת ודווח האם יש שיפור.
כל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק כמוך..
אייל05/05/2010אני בדיוק כמוך,נקי מ1.1.2010 לאחר 2חפיסות ביום למעלה מ 30 שנה...זה קשה, עדיין מתנהלת מלחמה יומיומית וגם אני,כמוך, תוהה מתי זה ייגמר ותגיע סוף סוף השלווה והמנוחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצפה לתמיכה או עצה ..
אפי07/05/2010אבל לא שימכרו לי שוב כל מיני מוצרים..בכל מקרה תודה .
אייל לדעתי אנשים חיים עם ההתמכרות כל חייהם ומספיק נפילה אחת הכי קטנה ואנחנו חוזרים להתחלה.. וזה לא משנה אם זה סגריות,אלכוהול או סמים
מאחל לי ולך וכל מי שהפסיק או יפסיק לעתיד הרבה כח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
רמי רומנובסקי09/05/2010אפי שלום
אני לא מנסה למכור לך כלום, אלא רוצה לעזור.
אין לי כל רווח ממכירת הספר ואינני קשור להוצאת הספרים, אני מציע לך את מה שלדעתי יכול לעזור לך במצבך.
הקושי הנפשי הוא מורכב ועם כל הרצון הטוב קצרה היריעה מלנסות לפתור אותו בכמה שורות טקסט בפורום זה, קנה את הספר, אני בטוח שהוא יסייע לך, אם אחרי זה יהיו לך עוד שאלות פנה אלינו, נשמח לעזור.
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקרא את הספר של אלן קאר
אבי07/05/2010הפסקתי בקלות לאחר 10 שנים , הסיגריה לא חסרה לי בכלל- ממליץ בחום הוא עולה 88 ש"ח שווה כל אגורה - בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)