קשה גם אחרי גמילה 5 חודשים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה גם אחרי גמילה 5 חודשים..
    אפי
    03/05/2010

5 חודשים איני מעשן, בעבר היתי מעשן קופסה וחצי .
    הפסקתי מעצמי (ללא תחליפים).
    מבחינה גופנית היה קשה אך מבחינה נפשית לדעתי הכי קשה,כמעט כל לילה אני חולם שאני מעשן ובחלומות אני מודע לכך שאני בגמילה ושונא את עצמי שאני מעשן אך יחד עם זאת אני כל כך נהנה
    ומתעורר אם הצורך לעשן כאילו שאף פעם לא הפסקתי וזה ממשיך במשך היום ואני נלחם עם עצמי כל הזמן ..
    הרי לאחר 5 חודשים בגוף לא נותר ניקוטין,מדוע אני עדיין מרגיש את הצורך העז לעשן כאחד שלא הפסיק אף פעם ?
    האם התופעה הזאת תגמר וסוף סוף אשתחרר מהגהנום הזה שנקרא סגריות ?
    האם יש פתרון כל שהוא פרט לכדורים פסיכיאטרים ?

תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קושי נפשי

רמי רומנובסקי
    04/05/2010

הי אפי

אני מבין את הבעיה שלך. להתמכרות לסיגריות יש היבטים גופניים ונפשיים הצד הנפשי הוא המשמעותי מבין השניים.
    אני ממש לא חושב שצריך כדורים פסיכאטריים, עישון אינו גורם לבעיה נפשית ואינני חושב שיש לך בעיה כזו, מה שאתה מתאר הוא אופייני לאנשים שמפסיקים באמצעות כוח רצון.
    מצד אחד אני לא מעשן אך מצד שני אינני משתחרר מהרצון או הגעגוע לסיגריות.
    השיטה של אלן קאר מתמקדת בדיוק בבעיה זו, לדעתי אם תקרא את הספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" זה יעזור לך מאוד! יותר מכל כדור או תרופה.
    נסה זאת ודווח האם יש שיפור.

כל טוב ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיוק כמוך..

אייל
    05/05/2010

אני בדיוק כמוך,נקי מ1.1.2010 לאחר 2חפיסות ביום למעלה מ 30 שנה...זה קשה, עדיין מתנהלת מלחמה יומיומית וגם אני,כמוך, תוהה מתי זה ייגמר ותגיע סוף סוף השלווה והמנוחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצפה לתמיכה או עצה ..

אפי
    07/05/2010

אבל לא שימכרו לי שוב כל מיני מוצרים..בכל מקרה תודה .
    אייל לדעתי אנשים חיים עם ההתמכרות כל חייהם ומספיק נפילה אחת הכי קטנה ואנחנו חוזרים להתחלה.. וזה לא משנה אם זה סגריות,אלכוהול או סמים
    מאחל לי ולך וכל מי שהפסיק או יפסיק לעתיד הרבה כח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה

רמי רומנובסקי
    09/05/2010

אפי שלום

אני לא מנסה למכור לך כלום, אלא רוצה לעזור.
    אין לי כל רווח ממכירת הספר ואינני קשור להוצאת הספרים, אני מציע לך את מה שלדעתי יכול לעזור לך במצבך.
    הקושי הנפשי הוא מורכב ועם כל הרצון הטוב קצרה היריעה מלנסות לפתור אותו בכמה שורות טקסט בפורום זה, קנה את הספר, אני בטוח שהוא יסייע לך, אם אחרי זה יהיו לך עוד שאלות פנה אלינו, נשמח לעזור.

בהצלחה

רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקרא את הספר של אלן קאר

אבי
    07/05/2010

הפסקתי בקלות לאחר 10 שנים , הסיגריה לא חסרה לי בכלל- ממליץ בחום הוא עולה 88 ש"ח שווה כל אגורה - בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו