מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה ההבדלטובה14/05/2010
בסוג הטיפול להפסקת עישון אצל מכורים מסיבה גנטית לעומת מכורים מסיבה נפשית והתנהגותית. אם העישון יושב אצל האדם על מצב נפשי של הרס עצמי, או דיכאון וחרדה- האם זו הסיבה הגנטית ? שמתי לב שיש אנשים שיכולים להפסיק לעשון גם אחרי 20 שנות עישון (ולא בגלל שהם מתו), ויש כאלה שמנסים להפסיק ונכנסים לקריז של מכורים לסמים- האם זה גנטי? תודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גנטיקה לא קשורה לעניין
שחף אשכנזי15/05/2010הי טובה,
ההתמכרות לניקוטין אינה תלויית גנטיקה וכל נסיון למצוא חוקיות מסוג זה היא בסבירות גבוהה: בזבוז זמן. ניקוטין הוא סם אכזרי ואינו מבחין בגנטיקה. לאורך השנים מתפתחות כל מיני בעיות נפשיות הכרוכות בבסיס גנטי אשר היו יכולות להתקיים ללא קשר לעישון. חוסר השקט אשר יוצר הניקוטין, ללא ספק מקשה מאד על הנפש. הפתרון לכול המעשנים הוא אחד: הבנת מנגנון העישון על מנת להפנים שעישון לא מקל על סימפטומים אלא גורם להם. הבנת המנגנון מאפשרת בנוסף לכמה חוקים פשוטים לכול מעשן באשר הוא להיות חופשי מעישון מיד ולתמיד!
אגב שאלה ממש טובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

