מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעט בלחץ, שאלה...נועם15/05/2010
אני עישנתי במשך 4 שנים, בממוצע 4-5 סיגריות ביום.
לפני כשבוע הפסקתי, ולמעשה מאז שהפסקתי לעשן, כנראה חילוף החומרים שלי נהיה איטי יותר ואני עם עצירות. כבר שבוע.
אני לא רוצה להתפתות ולעשן שוב רק בשביל הנוחיות...אבל כרגע אני לא רואה עוד ברירה..
למישהו יש איזשהיא קרן אור להאיר לי עמה?
כמה זמן מצב כזה נמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה פיתוי?
שחף אשכנזי15/05/2010הי נועם,
כל הכבוד על ההפסקה. אני מתרשם שכרגע את חווה את ההפסקה כסוג של עונש ולמי יש חשק להיות בעונש? הניקוטין כבר עזב את הגוף ולא יכול להוות בעיה, גם חילוף החומרים משתפר בהתאם. המצב נמשך כל עוד את דואגת מהמצב. אני מציע לך להנות ממצבך החדש במקום לדאוג לגביו. תתרגלי יום יומיים "לא להיות בלחץ" ותראי איך בעיית העצירות עוברת.
בהצלחה! אשמח לענות על שאלות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית, תודה רבה על ההענות
נועם16/05/2010תודה לך שענית!
הבעיה שהמצב הזה נמשך כבר שבוע ימים.
וזה מרגיש שאני אוכלת ואוכלת ודבר לא יוצא.
מן הסתם כשעישנתי המצב הזה לא היה קורה, אלא ההפך...
זו גם תחושה מאוד לא נעימה פיזית, ורציתי לשאל אם יש ממה לחשוש מהשמנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה לאכילה
שחף אשכנזי16/05/2010הי נועם,
הסיבה לאכילה אף היא מנטלית ומחמירה את הבעיה מכיוון שהצורך באכילה נובע מהצורך בתחליף. כמו שאת שמה לב אי אפשר להחיליף ניקוטין באוכל. אז אכילת ייתר בשילוב הדאגה עשויים להוביל בהחלט לעלייה במשקל ובסופו של דבר גם לחזרה לעישון. על מנת להצליח להפוך את הפסקת העישון לחיים שלמים ללא עישון, אני ממליץ לך לקרוא את הספר ה"דרך הקלה להפסיק לעשן." הספר יעזור לך להבין מה קורה לך ואיך להתגבר על זה. בכול מקרה תפסיקי לאכול כי את מנסה למלא בור ללא תחתית. תאכלי שאת רעבה לאוכל, אם "אבדת "את ההבחנה אז הספר יעזור לך להבין את הבעיה. במידה ולא יספיק אז יש גם סדנה.
בהצלחה ואשמח לענות על שאלות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעצירות עוברת
א06/06/2010אני עשיתי 2 דברים
א. התחלתי כל בוקר בשתית המון מים. כמה שנכנס
ב. בשבועיים הראשונים אכלתי הרבה, סלק, אבטיח, פירות וירקות כדי לעורר את מערכת העיכול.
בעיית העצירות עברה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעצירות ממליץ גם על דלעת
יריב13/06/2010אכילת דלעת, אפילו כמות מעטה כל יום, עוזרת מאוד לפעילות מעיים תקינה
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)