שלום שחף, רמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שחף, רמי
    נועם
    18/05/2010

אני בחור בן 28 , מעשן מזה 10 שנים (!!) קופסא ליום פלוס מינוס (בעיקר פלוס).
    כמו הרבה מהישראלים, גם אני מבלה הרבה זמן מהיום בלחץ והתגובה שלי למצב היא למשוך סיגריה מהקופסא ולהצית אותה- וחוזר חלילה(לפחות עד שיסיימו לבנות את הווילה שלי בהרצליה פיתוח). אני חושש שבשלב הזה ההתמכרות שלי כבר חמורה מאוד- שעתיים או שלוש ללא סיגריה פירושן תחושת אי נוחות בשבילי פיזית ומנטלית. רציתי לברר לגבי שיטות טיפול להפסקת עישון, ומהי השיטה המוכחת ביותר. קראתי את הספר של אלן קאר והוא לא עזר כ"כ..
    מה האופציות שיש לאדם שרוצה להפסיק לעשן??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום שחף, רמי

הוספת תגובה

• תחילת ההבנה

שחף אשכנזי
    18/05/2010

הי נועם,

אני שמח מאד שקראת את הספר כי אני מדבריך עולה שזה עזר לך להתחיל להבין את מלכודת העישון. מה שחסרה בהחלט היא הבנה שמובילה להפסקה לתמיד. מה זה אומר לתמיד? זה אומר שלא תחסר לך סיגריה בשום מצב שהוא! אם היא לא תחסר אף פעם אז לא תתגעגע אליה אף פעם שזה החלום של כל מעשן: הספר לא עזר לך להשיג את היעד אבל סדנה תעשה זאת עבורך. אתה יכול ליצור עמנו קשר על מנת ללמוד על ההבדלים.
    אופציות נוספות הינן טיפול תרופתי. הן מבוססות על ההנחה שעישון היא בעיה פיזית אבל זה לא נכון. לתפישתנו המבוססת על ידע הנצבר למעלה מ25 שנה, האלמנט הפיזי הוא זניח. אני מניח שכשאתה לא מעשן אתה לא סובל מכאבים פיזיים כמו מכור להרואין שחסרה לו המנה שלו. הבעיה נעוצה באיך אני אחיה את החיים בלי החברה הטובה שלי וזו ,תסכים איתי, בעיה תפיסתית בראש שלנו. את הבעיה הזו ועוד שכמותה אנו פותרים.

אשמח לענות על שאלות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו