מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עזרהדור24/05/2010
אני מעשנת "קלה" כ-45 שנים. לא יצא לי להגיע ל20 ביום. הממוצע הוא 4-5.
בלילה, החלטתי פתאום שגם זה מיותר ואני חותכת! פשוט מפסיקה וזהו.
קמתי, סילקתי את המאפרה. את הסיגריות השארתי, כי אני יודעת מנסיון שאם אני לא אראה אותן, אשתגע ואחפש בנרות.
עכשיו,שמתי לב, שזה לא הניקוטין. זה ההתעסקות שלי. כלומר, לפני כמה שנים כבר הוצאתי את הסיגריות מהתיק, קניתי מאפרה שאפשר לכבות ולהדליק שוב,והמשכתי בקטנה רק בבית ורק במקום מסוים.אני ימים שלמים לא בבית ולא מחפשת לעשן.אפילו שמעשנים לידי.
פה הבעיה. אני לא מרגישה שום צורך לעשן. אבל כשאני מגיעה למקום הזה, מתוך הרגל,אני מושיטה יד להדליק. ואז פתאום באה הכמיהה הזו.
לפני תקופה החלטתי שאני סופרת 2 שאכטות מקסימום ,וזה לא הלך.
עכשיו כבר 12 בצהרים ואני היום עדיין בבית , אני יוצאת מדעתי כל פעם שאני עוברת שם. וזה חדר שינה....
מישהו יכול לעזור לי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבעיה שלך היא בעיה מוכרת
harel24/05/2010הרבה אנשים לא מתמכרים ממש לעישון עצמו אלא להחזקת הסיגריה וכמו שאת מתארת במקרה שלך זו הפיזיות של התחושה של הסיגריה ביד או ההרגל שלך לעשן בחדר השינה למשל. בגלל זה את צריכה להתגבר על עצמך ולא לתת לעצמך לזכור ש"כאן אני מעשנת סיגריה" ופשוט תעזבי את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
דור24/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכלס
רמי רומנובסקי24/05/2010כשמפסיקים לעשן במשך הימים הראשונים הגוף נגמל מניקוטין ויש תחושת ריקנות אי שקט ולמעשה תחושה של "בא לי סיגריה" אחרי כמה ימים זה עובר. מנסיוני צמצום מספר הסיגריות אינו מסייע להפסקה ואף פוגע בה והדרך הטובה ביותר להפסיק היא בבת אחת. קחי בחשבון שאחרי כמה ימים הרצון לסיגריה יורד, אם גם מבינים ממה נובעת אשליית ההנאה שבעישון אז זה הרבה הרבה הרבה יותר קל וגם מחזיק מעמד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)