מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגמלתי אחרי 23 שנהאורן29/10/2007
שלום,
אני בן 36 ועשנתי במשך 23 שנה רצוף.
נגמלתי בבת אחת מהמלצה של רופא לטיפול שאני עובר במעיים..
אני סובל מתופעות של שינה לא סדירה או יקיצה מוקדמת מאוד או עייפות בשעות ערב מוקדמות
כמו כן אני חש בשעות הערב בעיקר כי הדם גועש לי בגוף והן ללא מנוח כמו התכווצויות
מעבר לזה אני מתגעגע מאוד לסיגריות אולי הפסקה בבת אחת ללא ליווי לא היתה במקום?
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה הדרגתית
רמי רומנובסקי29/10/2007הדרך היחידה להפסיק היא להפסיק בבת אחת . צמצום מספר הסיגריות אינו מסייע להפסיק את העישון להיפך – הוא גורם לכל סיגריה להראות כמו הדבר היקר ביותר עלי אדמות.
הניקוטין עוזב את הגוף לאחר מספר ימים מרגע הפסקת העישון ובאופן טכני לאחר 3 שבועות 99% מהניקוטין עזב כבר את הגוף.
כרגע מן הסתם רוב הניקוטין עזב את הדם שלך,עם זאת אתה עדיין סובל מסימפטומים פיזולוגים של גמילה. הסיבה לכך אינה פיזית אלא מנטלית וכפי שאמרת אתה מתגעגע מאוד לסיגריות ומרגיש שהן חסרות לך.
זוהי ההתמכרות המנטלית והיא באה לידי ביטוי גם באופן פיזי – חוסר שינה, עייפות, עצבים וכו'.
הפסקה מיידית באמצעות כוח רצון וללא ליווי היא בעייתית עבור מרבית המעשנים, אנו כל הזמן מתמקדים בסיבות מדוע לא לעשן – אך כל אלו נעלמות לאחר שהפסקנו ואנו נותרים עם תחושת געגוע וחוסר.
למרות שאינני אובייקטיבי ההמלצה החמה ביותר שאוכל לתת לך היא לקרוא את הספר של אלן קאר או להשתתף בסדנא שלנו – שיטה זו מתמקדת בעיקר בגורמים המנטלים ומטרתה להביא אותך למצב של "לא מעשן מאושר" כפי שהיית לפני שהתחלת לעשן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)