תופעות לוואי - גמילה מעישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי - גמילה מעישון
    כוכי
    27/05/2010

שלום,

שמי כוכי בת 31, עישנתי במשך 10 שנים קופסא וחצי ליום ביום שני האחרון קיבלתי החלטה להפסיק לעשון ברצוני לציין כי החלק הפיז לא היה קשה בכלל אין לי צורך בסיגריה מה שכן אני מרגישה זוועה יש לי מגרנות אין סופיות, אני עייפה ברמות קשות ומה שהכי מטריד אותי וכאן הייתי רוצה לשמוע האם משהו נתקל בתופעת לוואי כזאת כאשר אני נושמת אני מרגישה דקירות איומות בצוואר יותר נכון בקני הנשימה, האם התופעה הזאת מוכרת למישהו, האם אני חייבת לפנות בדחיפות לרופא לצורך בדיקה ממש נעשתי פרנואידית, אנא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יסורי גמילה

יוסי
    29/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיים בהפסקה

רמי רומנובסקי
    30/05/2010

כוכי שלום

שמח לשמוע שהחלטת להפסיק
    בימים הראשונים יכולות להופיע כל מיני תופעות רובן פסיכוסמטיות ולרוב הן עוברות תוך זמן קצר.
    עם לא תרגישי שיפור משמעותי עד יום שני פני לרופא לבדיקה, למרות שעל פניו אין מה להבהל, מצבך הבריאותי אמור להשתפר.

תוכלי גם לפנות לרופא המתמחה במחלות ריאה באחד מהפורומים באתר זה כדי לשאול על הדקירות.

כל טוב ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו