הפסקתי לארבעה ימים ועכשיו עישנתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקתי לארבעה ימים ועכשיו עישנתי
    שרון
    05/06/2010

אני כל כך מאוכזבת מעצמי. צפיתי בסרט של אלן קאר. עישנתי שתי קופסאות ביום. לאחר הצפיה בסרט הפסקתי לגמרי ואפילו די בקלות. אכלתי קצת יותר, התחלתי לעשות התעמלות. היום היה היום הרביעי ללא סיגריות. היה לי ריב עם החבר ובעקבותיו קניתי קופסא וחזרתי לעשן. אני מפחדת שפספסתי הזדמנות חד פעמית ושלא אצליח שוב. ההפסקה הייתה ספונטנית, בלי תכנון, פשוט הפסקתי. ואם לא אצליח שוב? ואם אצליח ובריב הבא אשבר שוב? בדרך לקיוסק בכיתי אך עדיין קניתי את הקופסה. בדרך כשפתחתי את הקופסה והוצאתי סיגריה בכיתי ועדיין עישנתי. עכשיו שוב מפלצת הניקוטין חיה ובועטת ואני חסרת אונים מולה. מה עושים? האם צפיה חוזרת בסרט תעזור? האם איבדתי את ההזדמנות היחידה להפסיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נסי שוב

רמי רומנובסקי
    07/06/2010

הי שרון

אל דאגה מה שאת מתראת קורה להרבה אנשים, כמו המון דברים בחיים לפעמים נדרשים כמה נסיונות.
    אותה תובנה שעזרה לך להפסיק תעזור לך שוב, ייתכן ואת צריכה יותר מהסרט כי הוא רק מציג את העקרונות והסדנה היא הרבה יותר אפקטיבית ויש לך גם תמיכה ומפגשי חיזוק ובסופו של דבר אחוזי ההצלחה שלה הכי גבוהים, חלק גדול מהאנשים שמגיעים אלינו קראו את הספר או ראו את הסרט לפני.

בכל מקרה נסי לראות את הסרט שוב ואם זה לא יספיק צרי עמנו קשר אני בטוח שנוכל לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו