מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראשענת10/06/2010
שלום
אני בת 19 ומעשנת כבר שנתיים.
שאלתי היא למה אחרי סיגריה מיד יש לי כאב ראש חזק שמחייב אותי לשכב מיד במיטה לכמה דקות כי אם לא אני רואה שחור בעיניים ולא יכולה לעמוד? זאת מיגרנה מאוד חזקה ואני לא מבינה למה אין אותה לעוד אנשים לגילי כי הם מעשנים כרגיל.....
חשבתי שאם הזמן זה יעבור אבל אני מעשנת כבר שנתיים אולי יש איזו סיבה לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי זה קרה
שחף אשכנזי10/06/2010הי,
את מתארת תופעה שחוויתי. בזמן שעשנתי סבלתי מסחרחורות כמו שאת מתארת שלא היו מלוות במגרנה כ"כ חזקה שמו שלך. אני מנחש שיש לך לחץ דם נמוך (שזה טוב!) וכאשר הוא מלווה במחסור בחמצן הנמצא בשיאו מיד לאחר עישון סגריה, אזי רואים שחור בעיניים. המגרנה סביר להניח אף היא קשורה ישירות לתופעה. התופעה נעלמה לחלוטין כשהפסקתי לעשן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ענת10/06/2010כן אבל איך ניתן לטפל בזה?
(כי אני לא רואה את עצמי מפסיקה לעשן בזמן הקרוב...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבררי קודם אם אכן יש לך לחץ דם נמוך
מישו11/06/2010אם כן, את יכולה לתמוך בו באמצעות שתיית תה ירוק (לא חליטת עשבים, כי אם תה לא שחור), כמובן שגם תה שחור וקפה יעשו את העבודה כי הקפאין שגם בהם יתמוך בבעיית לחץ הדם הנמוך, אך תה ירוק עשיר בנוגדי חמצון רבי עוצמה ויסב ערך מוסף להגנה מפני נזקי עישון. כמובן שלהפסיק לעשן עדיף, וגם אז שתיית תה ירוק יכולה (אף אמורה) להוות אקט שיקומי.
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)