כאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש
    ענת
    10/06/2010

שלום
    אני בת 19 ומעשנת כבר שנתיים.
    שאלתי היא למה אחרי סיגריה מיד יש לי כאב ראש חזק שמחייב אותי לשכב מיד במיטה לכמה דקות כי אם לא אני רואה שחור בעיניים ולא יכולה לעמוד? זאת מיגרנה מאוד חזקה ואני לא מבינה למה אין אותה לעוד אנשים לגילי כי הם מעשנים כרגיל.....
    חשבתי שאם הזמן זה יעבור אבל אני מעשנת כבר שנתיים אולי יש איזו סיבה לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה

שחף אשכנזי
    10/06/2010

הי,

את מתארת תופעה שחוויתי. בזמן שעשנתי סבלתי מסחרחורות כמו שאת מתארת שלא היו מלוות במגרנה כ"כ חזקה שמו שלך. אני מנחש שיש לך לחץ דם נמוך (שזה טוב!) וכאשר הוא מלווה במחסור בחמצן הנמצא בשיאו מיד לאחר עישון סגריה, אזי רואים שחור בעיניים. המגרנה סביר להניח אף היא קשורה ישירות לתופעה. התופעה נעלמה לחלוטין כשהפסקתי לעשן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ענת
    10/06/2010

כן אבל איך ניתן לטפל בזה?
    (כי אני לא רואה את עצמי מפסיקה לעשן בזמן הקרוב...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בררי קודם אם אכן יש לך לחץ דם נמוך

מישו
    11/06/2010

אם כן, את יכולה לתמוך בו באמצעות שתיית תה ירוק (לא חליטת עשבים, כי אם תה לא שחור), כמובן שגם תה שחור וקפה יעשו את העבודה כי הקפאין שגם בהם יתמוך בבעיית לחץ הדם הנמוך, אך תה ירוק עשיר בנוגדי חמצון רבי עוצמה ויסב ערך מוסף להגנה מפני נזקי עישון. כמובן שלהפסיק לעשן עדיף, וגם אז שתיית תה ירוק יכולה (אף אמורה) להוות אקט שיקומי.

תרגישי טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו