היום הרביעי להפסקת העישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היום הרביעי להפסקת העישון
    עמנואל
    16/06/2010

והיום קשה לי במיוחד, נמצאת באי שקט, מהצהרים יש לי גרייב היסטרי לסיגריה וחוץ מלזעוק לעזרה כבר עשיתי הכל.
    ב-4 הימים האחרונים אני אוכלת ואוכלת ואוכלת, מה שלא מתאים לי.

קוראת גם את הספר של אלן קאר.
    ולוקחת צ'מפיקס כבר משבוע שעבר.

היום ממש ממש קשה לי, על סף יאוש, ולמרות שיש לי קופסת סיגריות סגורה בתיק, בפרנציפ לא פותחת אותה (זאת הדרך שלי להתמודד) , הקופסא הזאת תזכיר לי כל הזמן גם שניה לפני שאני נשברת, שהיא זאת שגורמת לי להיות מכורה למשהו טיפשי ולא מועיל.

לא מוכנה לוותר, בכל זאת עברו 4 ימים.

מה עושים??????
    לקחתי בינתיים סיגריה מפלסטיק כדי להרגע.

אוףף שיעבור היום הזה כבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עירבוב בין שיטות

רמי רומנובסקי
    17/06/2010

עמנואל שלום

צר לי על הקושי אבל נראה לי שאת מערבבת בין שתי גישות שונות לחלוטין ולכן גם הקושי.
    טיפול תרופתי הוא דבר אחד והשיטה של אלן קאר היא 180 מעלות הפוכה ממנו, הניסיון לשלב בין השניים רק פוגע.
    אם לקחת את התרופה, הניחי לספר, אני לא דוגל בטיפול תרופתי ולכן קשה לי לתמוך בך במצבך, אולי כדאי לך לפנות לרופא.

אם תרצי לנסות בהמשך דרך אחרת פני אלינו ונשמח לעזור.

בהצלחה

רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

עמנואל
    17/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו