נזקי עישון...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזקי עישון...
    רן
    25/06/2010

שלום,
    אני בן 23 ספורטאי מקצועי ואני נוהג לעשן סיגריות בתדירות מקסימלית של 3-4 יחידות לשבוע,
    הסיבה לזה היא שאני מקבל "סאטלה" מזה וזה עושה לי ראש טוב אחרי סקס/ארוחת שחיתות וכו'..
    יש פעמים בהם שבועות אני לא מעשן, השאלה האם יכולים להיגרם לי נזקי עישון, מחלות כלשהן או התמכרות לסיגריות בעקבות העישון המינימאלי הזה?
    חשוב לי לשמור על הכושר ועל הבריאות ואני לא מרגיש הרעה או התמכרות בשנה האחרונה,
    האם הנזקי עישון חלים גם עליי?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזקי עישון...

הוספת תגובה

• כך כולם מתחילים

רמי רומנובסקי
    27/06/2010

רן שלום

ה"סאטלה" שאתה מקבל מסיגריות נובעת מחוסר אספקה של חמצן ותוכל לקבל אותה בחינם אם תעצור את הנשימה לדקה.
    עישון הוא מזיק אך אין יכולות למדוד את מידת הנזק בהתאם לכמות השימוש, עם זאת קח בחשבון שמטרת המוצר שאתה משתמש בו לעיתים הוא לפתח אצלך תלות והתמכרות.
    רוב המעשנים לא מתחילים מחפיסה ביום, אלא מסיגריה פה ושם, לאורך זמן המינון עולה וכך גם התלות.
    לתשומת לבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו