מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקתי לפני חודשייםחיפאית26/06/2010
לאחר שסיימתי לקרוא את הספר של אלן קאר הפסקתי לעשן.
הייתי מעשנת במשך כ-8 שנים לפחות חצי חפיסה ביום ולפעמים אף יותר.
שנאתי את זה!!
אני לא יודעת אם הפסקתי בגלל הספר או שבאמת כבר הרבה זמן רציתי בכך.
בכל אופן הספר באמת נותן טיפים טובים להתמודדות בזמן משבר - כשפתאום חייבים סיגריה.
אבל עדיין קורה לי לפחות פעם-פעמיים בשבוע שאני על סף שבירה וחזרה לעשן.
אני ממש מפחדת מזה ומקווה שאני לא הולכת להישבר.
אני כל כך גאה בעצמי שהחזקתי מעמד חודשיים שלמים ומקווה מאוד שזה יהיה כבר לכל החיים!
בכל אופן סתם רציתי לפרוק שזה לא כל כך פשוט וצריך להתמודד עם זה כל יום.
מאחלת בהצלחה לכל הנגמלים והנגמלות, תחזיקו מעמד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה...אם הצלחת דרך הספר...
שי27/06/2010יותר מחודש זה אומר שבחרת ליהיות בצד של הלא מעשנים שאני קורא להם
האנשים הפקחים שהצליחו את "ההנאה" להפוך לזוועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי כמה זמן
רמי רומנובסקי27/06/2010שוכחים כבר למה הפסקנו, רחוק מהעין - רחוק מהלב.
חודשיים עברו וכל הדברים ששנאת כבר רחוקים ממך ואינם מורגשים, עם זאת ייתכן ומדי פעם תעלה המחשבה על סיגריה אחת - זה מבלבל כי אין כזה דבר סיגריה אחת.
שאלי את עצמך באותם רגעים אם באמת היית רוצה לחזור עכשיו ולעשן חצי חפיסה ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)