מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמצאת בסדנא לגמילהצביה שרפי01/07/2010
אני מעשנת 50 שנה -הייתי אצל אהרונסון פעמיים ולא עזר לי-לקחתי זייבן פעמיים בהפרש של שנתיים.
לפני שנה נוצרו לי בעיות עם הריאות OPCD חזק - וסתימת עורקים שגורמת לי לבעיות עם הרגליים וההליכה הרגליים מאד כואבות לי -הרופא ייעץ לי ללכת לסדנא אני נמצאת בסדנא של קופת חולים קבלתי את הכדור צ'ימפיקס וקויתי שזה ישזור לי .
לקחתי אותו חודש ושבוע -אחרי שבועיים התחלתי להקיא את האוכל והכדורים שאני צריכה לקחת.
קויתי שזה יעבור -אך זה לא עבר כל יומיים הייתי מקיאה וזה היה בלתי נסבל-אחרי ההקאה לא יכולתי לאכול ואני מוכרחה לאכול כל שעה -שעה וחצי יש לי בקע בסרעפת.
החלטתי להפסיק לקחת את הכדור ולעבור לטפול אחר.
לקחת מסטיק 2 מ"ג יחד עם מדבקות -אך בקופת חולים אמרו לי קודם תנסי את המסטיק ולאחר מכן מדבקות -אני מכירה מישהי שלוקחת גם מדבקות וגם מסטיק.
בבקשה תציעו לי מה לעשות .
אני רוצה ומוכרחה להפסיק לעשן מסיבה בריאותית.
אני פשוט אפסיק ללכת אם לא אפסיק לעשן.
אודה לכם באם תייעצו לי מה לעשות
בתודה מראש צביה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי משהו להציע לך - איך כותבים לך
אורי04/07/2010יש לי דרך לעזור לך. איך אפשר ליצור איתך קשר ולפרט?
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצביה
רמי רומנובסקי04/07/2010צביה שלום
אני מבין את תסכולך מכל הניסיונות, אך חשוב שלא תרימי ידיים ותמשיכי לנסות, בסוף אני בטוח שתצליחי.
שיטתנו אינה דוגלת בתחליפי ניקוטין או תרופות, לתפיסתי הם רק ממשיכים את ההתמכרות ולא פותרים אותה, כך שלצערי אינני יכול לעזור בשאלתך.
אם תמצי את הנסיונות התרופתיים והאלטרנטיביים למיניהם ביכולתנו להציע לך גישה אחרת לגמרי המבוססת על היגיון בריא שעזרה למיליוני מעשנים בעולם.
אני מתאר לעצמי שאחרי כל כך הרבה דברים את ודאי סקפטית, זה רק טבעי, אין צורך להאמין בדבר אלא רק לנסות, אין מה להפסיד.
אנשים רבים מגיעים לאלן קאר במצבך ומגלים דרך אחרת, אנחנו כאן בשבילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)