מתעניינת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתעניינת
    חומימי
    04/07/2010

שלום רב.

אני בת 37 ומעשנת כבר 20 שנה בין חצי קופסה לקופסה. עד לפני ארבעה חודשים לא הייתם מוצאים אותי בכלל בפורום הזה. . אני? להיגמל מהדבר הכי כיף בעולם?
    לפני ארבעה חודשים חליתי במין שפעת חזקה מלווה בשיעול כרוני שעד עכשיו נמשך .
    אמרו ברונכיט אח"כ חשש לדלקת ראותוכו וכו. בקיצור זה עדיין לא נגמר ואני לפני בדיקת סי.טי ותפקודי ראות.
    אז אחרי שהלאתי אתכם בכל הסיפורים האלה אני יגיע לעיקר. מאז שהכל התחיל , הפלא ופלא התחלתי לחשוב על להפסיק לעשן ואני כבר מרגישה פיזית את הנזק שהסיגריות עושות לי.
    אני בחצי של הספר של אלן קאר שהוא סבבה אבל מפה ועד לגמול אותי. ואלה אני סקפטית.
    יצרתי קשר לגבי הסדנה וכבר שוחח איתי שלוש פעמים בחור מאוד נחמד אבל עדיין לא נרשמתי.
    אז מה בעצם אני צריכה כדי שיהיה לי פוש להפסיק ?
    אני בטוח יסיים את הספר , האם מחכה לי איזו הארה בסופו , או שבעצם אם הוא לא השפיע עלי עד עכשיו הוא כבר לא ישפיע?
    האם הסדנא מבוססת על אותן עקרונות בדיוק של הספר?
    אני לא רוצה להתאכזב , אני רוצה הוקוס פוקוס !!!!
    תודה רבה רבה מצפה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתעניינת

הוספת תגובה

• הספר

רמי רומנובסקי
    06/07/2010

ה י רוחמה,

אני ממליץ לך לסיים את הספר ולראות איך את מרגישה, אם לא תצליחי עם הספר אני בטוח שהסדנה תוכל לעזור חלק גדול מהאנשים שמגיעים אליה קראו את הספר .

בהצלחה

רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו