מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחליפי ניקוטין שאלה חשובה!!אבי05/07/2010
שלום השאלה שלי היא אם אדם מפסיק לעשן עם ניקורט מסטיק וכל פעם שבא לו סיגריה הוא לועס את המסטיק הזה,
ניכנס לו ניקוטין לגוף,,,הוא יוכל להשתחרר מהחלופה הזאת לגמרי?
או שיש סיכוי גם שהוא ימשיך להיות מכור לניקוטין?
ואז לא עשינו בזה כלום!איך מהסיגריה קשה מאד להשתחרר?ומתחליפי ניקוטין זה אמור להיות קל?
לא הבנתי את הקטע הזה???הרי יהיה לו תסמיני גמילה גם מהמסטיק לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה מעניינת
רמי רומנובסקי06/07/2010הי אבי,
שיטתנו אינה דוגלת בתחליפים ובעיקר לא בתחליפי ניקוטין, הם רק ממשיכים את ההתמכרות. ההתמכרות הגופנית לניקוטין היא קלה יחסית ודווקא ההתמכרות הקשה יותר היא ההתמכרות הנפשית ובזה התחליפים לא מטפלים.
אנשים רבים ממשיכים לצרוך תחליפי ניקוטין לאורך שנים, בעיני זה נורא בעיקר לאור העובדה שתופעות הגמילה הפיזיות מניקוטין מסתיימות אחרי מספר ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסטיק עזר לי מאוד
נינה13/07/2010ולא היה לי קשה להפטר ממנו עישנתי 17 שנה 20 עד 30 סיגריות ביום והפסקתי בעזרת המסטיקים וגם מהר מאוד הפסקתי עם המסטיקים הבעיה היא שאחרי 8 חודשים שלא נגעתי בסיגריה נפלתי לפני שנה וחזרתי לעשן לצערי . עכשיו אני בהריון בחודש שישי ורק לפני שבוע שוב הפסקתי לעשן. שוב פעם קשה לי, שוב פעם אני בקושי ישנה בלילה, הפרקים שלי רועדים הורידים שלי נפוחים עד שאני לוקחת מסטיק ניקוטינל ואז אני חוזרת פחות או יותר לעצמי אני מקווה שהפעם זה יהיה עד 120 בע"ה ומקווה שלא גרמתי נזק לתינוק בזה שעשנתי עד עכשיו. בהצלחה לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה בדיקה
רמי רומנובסקי14/07/2010נינה,
אם אני לא טועה אסור לקחת תחליפי ניקוטין בהריון, שווה לבדוק את הנושא.
כל טוב והריון קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)