הפיתוי לסיגריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפיתוי לסיגריה
    לילי
    06/11/2007

רמי שלום
    לפני חמישה חודשים החלטתי להפסיק לעשן אחרי 30 שנה, וזאת לאחר מס' נסיונות בעבר, שלא צלתו, ובכן מיוני 07 ירדתי לשתי סיגריות ליום , והיה לי טוב עם זה, באוקטובר נסעתי לחו"ל ואז עליתי ל4-5 סיגריות ליום, ואז לקחתי החלטה להפסיק לגמרי, (בעזרת הספר של אלן קאר), ומאז ה7/10 , לא לקחתי שאיפה אחת, מה שכן אני נעזרת במסטיק ניקורט, שניים ביום של 2 מ"ג.
    בשבוע האחרון אני משתוקקת מאוד לסיגריה, חשבתי שככל שהזמן עובר החשק יורד, לצערי אני מוצאת עצמי משתוקקת יותר ויותר בימים האחרונים ואני חוששת להשבר ולחזור כאילו לשתיים ביום,
    מה עושים? אני מרגישה שכוחותי הנפשיים לעמוד מול הפיתוי הולכים ואוזלים.
    איך עומדים בזה?
    תודה
    לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפיתוי לסיגריה

הוספת תגובה

• מסטיק ניקוטין ותחליפים אחרים

רמי רומנובסקי
    07/11/2007

השיטה של אלן קאר מחייבת הבנה מלאה של מלכודת הניקוטין ומעקב אחר כל ההוראות.
    שימוש בתחליפי ניקוטין למיניהם רק מקשה על ההפסקה.
    במקום להרוג את "מפלצת הניקוטין הקטנה" את משאירה אותה בחיים עם אספקה יומית של ניקוטין.
    זה לא משנה אם את מעשנת 2 סיגריות ביום או משתמשת בתחליפים בסופו של דבר את עדיין במעגל ההתמכרות.
    מה שמשאיר את המפלצת הקטנה בחיים - רעבה לניקוטין ואת המפלצת הגדולה שבמוח רעבה לעישון.

חשוב שתעקבי אחר ההוראות ותפסיקי באופן מיידי עם התחליפים, אם הבנת את המלכודת לא צריכה להיות שום בעיה ותוך כמה ימים תשתחררי לחלוטין. אם את עדיין מתקשה לאחר מכן את מוזמנת לפנות אלינו אני בטוח שנוכל לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן נשברתי,

לילי
    25/11/2007

בשבועיים האחרונים אני מעשנת פה ושם, אני משכנעת את עצמי שזה לא נורא, אבל יודעת שזה נורא, כי אני עלולה להגדיל את הכמות עוד ועוד.

מה עוד ניתן לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועכשיו...

רמי רומנובסקי
    26/11/2007

מכיוון שהספר לא עזר לך אני יכול להציע לך להגיע לסדנא, היא הרבה יותר אפקטיבית מהספר וחלק גדול מהמעשנים שמשתתפים בסדנא בארץ וברחבי העולם הם קוראי הספר שלא הסתפקו בו ו/או חזרו לעשן.

ההבדל בין הסדנא לספר זהה להבדל בין קריאת ספר עזרה עצמית לפגישה עם איש מקצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקורט להפסקה אסון

יפית
    13/12/2007

בזמנו ניסיתי ללעוס מסתיק ניקורט ובסופו של דבר מצאתי עצמי מעשנת כפול.היום לאחר 30 שנה הפסקתי משני קופסאות לאפס ללא תחליף רק עם הבנת הספר על הסיגריה. גם הדחיה של ההפסקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו