משהו מוזר קרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר קרה...
    שחר
    06/11/2007

כנראה מרוב שאני מתסקת בנושא הגמילה, וקוראת חומר על הנושא וכו'.. היום, בפעם הראשונה החלטתי החלטה להפסיק לעשן. לא סתם רצון - אלא החלטה.שבאה מבפנים ובלי שהתכוונתי להחליט שום דבר. מנסה ליישם מה שקראתי פה, אומרת לעצמי מה הרע בסיגריה, מזכירה לעצמי שנורא כיף בלי סיגריות, לא מתאמצת לא לחשוב על זה אלא מנסה לכוון לעצמי את המחשבות לכיוון של איזה כיף אני לא תלויה בזה יותר..
    יש סיכוי לבד?
    יש כמה טיפים בשבילי נוספים אולי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר קרה...

הוספת תגובה

• מאוחר מדי...

שחר
    07/11/2007

עישנתי סיגריה אחת היום.
    זה היה מוזר ההחלטה הזאת להפסיק אתמול.. תארתי לעצמי שזה יעבור לי..
    מעולם לא רציתי להפסיק ולא ניסיתי לבד עם עצמי, ולא עברו אף פעם 24 שעות ללא עישון..
    לא עישנתי מאתמול בבוקר עד היום ב 5 אחה"צ בערך.. שאז עישנתי סיגריה. מאז לא עישנתי.
    מה אתה ממליץ לי?
    קראתי מה ששלחת לי - כתוב שם לבחור תאריך ולעמוד בו. כדאי לעשות את זה? או להמשיך מאיפה שהתחלתי, זאת אומרת לנסות שוב (רק שעכשיו זו כבר מלחמה..) ואם כן - למתי לקבוע תאריך - לעוד יומיים? לעוד שבוע? לפי מה קובעים?
    תודה על העזרה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נורא

רמי רומנובסקי
    07/11/2007

שחר שלום
    לא קרה שום דבר לא רצחת אף אחד בסך הכל הדלקת סיגריה.
    לצערי אין ביכולתי לענות על כל השאלות שלך כי חלק מהדברים תלויים בך - כמו מתי להפסיק.
    אף פעם הרי אין זמן טוב ותמיד נדחה זאת ליום אחר.

הטיפים הם טיפים אבל הם לא בהכרך מסבירים באופן מלא את את מלכודת הניקוטין - וזה הדבר החשוב מכל .
    אם את מבינה את הנושא, נסי לאמץ אותם ולראות איך מסתדר לך.

בכל מקרה אם את יוצאת למלחמה אז את לא בכיוון הנכון - את צריכה להגיע לרגע ההפסקה מתוך התרגשות ושמחה שאת עומדת להשתחרר ולא מתוך תחושת הקרבה.

מעבר לזה אם את עדיין מתקשה תוכלי תמיד להגיע לסדנא שלנו ושם נגמור עם הנושא אחת ולתמיד, בלי מלחמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו