מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ואם הדחף לעשן לא עובר...?בת מודאגת06/11/2007
אמא שלי הפסיקה לחלוטין לעשן כבר לפני קרוב לשנה, והיא עדיין סובלת מזה סבל נפשי רב, ומשתוקקת לחזור לעשן. בניגוד לרבים אחרים שאני מכירה שהפסיקו, והתחילו ממש לסבול משהייה במחיצת מעשנים, היא - לא רק שאינה סובלת מזה אלא ממש מקנאת בהם :) כל פעם שהיא רואה סיגריה מאז, הדחף העז שלה הוא לעשן. היא לא נשברה מאז אבל ההתמודדות שלה, בניגוד למצופה, ממש לא נעשית קלה יותר עם הזמן.
מה היא יכולה לעשות? האם אני יכולה לעשות משהו כדי להקל עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים לאחר זמן
רמי רומנובסקי07/11/2007הקושי ממנו אמך סובלת נובע מהאמונה שהיא מוותרת על ההנאה שבעישון. הרי מזמן כבר אין טיפת ניקוטין בדמה והקושי היחיד הוא בתפיסה ובהבנה.
ייחודה של שיטת אלן קאר היא בהתמודדות עם הקושי הנפשי, הסרתו לחלוטין עד שמעשן לשעבר הופך ל"לא מעשן מאושר".
אין טעם להיות אומלל או להעביר את כל החיים כאשר יש משהו שאתה מאוד רוצה לעשות ולא יכול לעשות אותו, כל הרעיון הוא להיות לא מעשן מאושר....ללא חרטות, געגועים או קנאה, לתמיד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)