גלולות למניעת הריון ועישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות למניעת הריון ועישון
    נרקיס
    08/11/2007

אני בת 29. אני לוקחת גלולות למניעת הריון מסוג פמינט במשך שנתיים. במשך התקופה הזו עישנתי 2-3 סיגריות ליום. לפני חודשיים חזרתי לעשן, לצערי, חפיסת סיגריות ביום. קראתי שלמעשנים כבדים מומלץ לא לקחת גלולות למניעת הריון. האם זה באמת נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות ותופעות לואי

רמי רומנובסקי
    08/11/2007

שלום נרקיס
    יש אמת בדבריך את מוזמנת לאתר באינטרנט מחקרים רפואיים בנושא.
    בהסתכלות רחבה יותר הסיכונים שקשורים לגלולות ועישון הם טיפה בים בהשוואה לשאר נזקי העישון.

מעבר לכך כמעשן לשעבר שמבין היום מה אנשים תופסים כ"מהנה" בעישון אני יכול לומר לך שגם אם לא היה בעישון אף נזק בריאותי זה עדיין היה מיותר.כמעשנת מן הסתם קשה לך להבין את זה, אך הדבר היחיד המהנה בעישון הוא שהוא מקל על סימפטומים של מצוקה שנוצרים על ידי...הסיגריה עצמה.

ככל שתפטרי מהדבר הזה מהר יותר כך יוטב לך בכל ההיבטים בחייך - לא רק הבריאותיים אלא גם הנפשיים. עישון הופך אנשים לעצבנים יותר, חסרי מנוחה וחסרי סיפוק תמידיים.

לבריאות

רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו