הפסקת עישון ותופעות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון ותופעות!
    שושי
    19/07/2010

שלום לכולם!! שמי שושי ואני בת 43... 25 שנה אני מעשנת 20-25 סגריות ליום...
    ולפני שבוע החלטתי להפסיק לעשן.. הרגשתי ממש רע שעישנתי.. לא יכולתי לנשום וסתם עשה לי לא טוב... החלטתי להפוך את החיים שלי ליותר איכותיים.. נשימה נקיה.. וחיים בריאים יותר....
    אני רוצה רק לדעת אם מה שאני מרגישה זה טבעי ואשמח אם תעזרו לי פה...
    אני מרגישה חולשה.. שיעול נוראי במיוחד בלילה.. התקפי נשימה קושי נשמתי.. יחסית לא קשה תודה לאל... אבל לצערי אני בחורה עם המון חרדות.. ככה שכול פיפס מפחיד אותי....
    אני חייבת לציין משהו מרוב שיעול.. יש לי ממש טיפה של כתם דם.. לא מתמשך.. לי יש תחושה ששרתתי תגרון.. האמת לפני שבוע הייתי בבדיקות כולל צילום ריאה.. בדיקות דם.. הכול היה בסדר תודה לאל...
    פשוט השיעול ממש מציק לי שאני ישנה.. ואני מתעוררת משינה עם קושי נשמה .. ושוב אני מציינת קשוי נשימה לא כבד.... אני מתעוררת יושבת שותה מים וחוזרת לישון עם תנוחה שהגוף שלי נוטה למעלה יותר...
    אנא אימרו לי על התופעות ואיך הכי טוב להתמודד....
    תודה רבה לכם והמון תגובות פה ממש מחזקות אותי יותר..
    ושוב חשוב לי לי לדעת איך להתמודד עם התופעות לוואי ומה הכי מומלץ לקחת...
    2- האם ויטמנימים יעילים עכשיו? ואיזה הכי טוב לקחת אם כן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עישון ותופעות!

הוספת תגובה

• התשובה כבר אצלך

שחף אשכנזי
    20/07/2010

הי שושי,

ברכות על המהלך. שיעולים זה בריא כי הגוף מתנקה. אלו הן לא תופעות לוואי. הבדיקות גם הראו לך שאין סיבה לדאגה. הדאגה היחידה היא העובדה שאת בחורה עם הרבה חרדות. כשזה מגיע לעישון זה מתחזק כי עישון מגביר את תחושת החרדה. ברגע שאת מפסיקה והניקוטין כבר עזב את הגוף, אז כרגע הדאגה למה יהיה היא הבעיה. התשובה היא להבין שהכל בסדר איתך ושכל מה שקורה לך הוא בגלל שהתחלת לעשן ולא בגלל שהפסקת לעשן. בקיצור, אל תדאגי כי גורם הלחץ המנטלי, הניקוטין, עזב את הגוף.

אשמח לענות על שאלות נוספות,

המון הצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו