מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיגריה אחת עם השפעה מטורפתסטלנה22/07/2010
שלום! אני בת 15, התחלתי לעשן לפני משהו כמו חצי שנה. יש תקופות שאני מעשנת מעט, ויש תקופה שזה מגיע ל10 סיגריות ביום ואפילו קופסה. אני לא ממש מרגישה השפעה מהסגריות, אבל אם אני מעשנת ושואפת את זה לריאות בחוזקה פעם אחר פעם, מסגריה אחת, אני מקבלת סחרחורת, בחילה, מתחילה לצחוק ולהתנהג בצורה לא כל כך שפויה, כאילו שעישנתי ג'וינט או משהו, למרות שאני לא יודעית כי אף פעם לא ניסיתי. למה זה קורה לי?! האם בדרך כלל צורת העישון שלי שונה מרוב האנשים? כלומר אני לא לוקחת לריאות? וזאת תופעה מוכרת?
יש לציין שלמרות גילי הצעיר אני מפותחת לגמרי מבחינה גופנית והגודל שלי לא שונה משל בת 20.
אני פשוט סקרנית לדעת מדוע זה קורה לי. אני עושה את זה כשאני מעוצבנת או עצובה...
וההתנהגות המוזרה עוברת אחרי כמה דקות, הבחילה נשארת לי לשעה או יותר.
מצטערת שהשאלה לא קשורה ממש לנושא של הפורום
מקווה שאקבל תשובה מספקת עד כמה שאפשר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור
רמי רומנובסקי25/07/2010לרוב התופעות האלו קשורות לחוסר אספקת חמצן לגוף ולמוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חיבת להפסיק!
לירונע08/08/2010טעות חיי היתה בגיל 13 כשהתחלתי... אנ היום מצטערת על הרגע הזה.. תקראי כאן דוגמאות של אנשים שמתים להפסיק! כמה שזה קשה... זה יפגע לך בכל החיים את ילדה אבל בכל אופן מה שתחליטי לעשות תעשי רק תזכרי ותפנימי דבר אחד- ההורים שלך! אין דבר יותר חשוב להורים מאשר הילדים שלהם את תשברי אותם לרסיסים... מניסיון!אל תתפתי ללחצים חברתיים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)