סיגריה אחת עם השפעה מטורפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיגריה אחת עם השפעה מטורפת
    סטלנה
    22/07/2010

שלום! אני בת 15, התחלתי לעשן לפני משהו כמו חצי שנה. יש תקופות שאני מעשנת מעט, ויש תקופה שזה מגיע ל10 סיגריות ביום ואפילו קופסה. אני לא ממש מרגישה השפעה מהסגריות, אבל אם אני מעשנת ושואפת את זה לריאות בחוזקה פעם אחר פעם, מסגריה אחת, אני מקבלת סחרחורת, בחילה, מתחילה לצחוק ולהתנהג בצורה לא כל כך שפויה, כאילו שעישנתי ג'וינט או משהו, למרות שאני לא יודעית כי אף פעם לא ניסיתי. למה זה קורה לי?! האם בדרך כלל צורת העישון שלי שונה מרוב האנשים? כלומר אני לא לוקחת לריאות? וזאת תופעה מוכרת?
    יש לציין שלמרות גילי הצעיר אני מפותחת לגמרי מבחינה גופנית והגודל שלי לא שונה משל בת 20.
    אני פשוט סקרנית לדעת מדוע זה קורה לי. אני עושה את זה כשאני מעוצבנת או עצובה...
    וההתנהגות המוזרה עוברת אחרי כמה דקות, הבחילה נשארת לי לשעה או יותר.

מצטערת שהשאלה לא קשורה ממש לנושא של הפורום
    מקווה שאקבל תשובה מספקת עד כמה שאפשר
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ברור

רמי רומנובסקי
    25/07/2010

לרוב התופעות האלו קשורות לחוסר אספקת חמצן לגוף ולמוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את חיבת להפסיק!

לירונע
    08/08/2010

טעות חיי היתה בגיל 13 כשהתחלתי... אנ היום מצטערת על הרגע הזה.. תקראי כאן דוגמאות של אנשים שמתים להפסיק! כמה שזה קשה... זה יפגע לך בכל החיים את ילדה אבל בכל אופן מה שתחליטי לעשות תעשי רק תזכרי ותפנימי דבר אחד- ההורים שלך! אין דבר יותר חשוב להורים מאשר הילדים שלהם את תשברי אותם לרסיסים... מניסיון!אל תתפתי ללחצים חברתיים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו