מת להפסיק לעשן!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מת להפסיק לעשן!
    אייל
    26/07/2010

שלום .
    שמי אייל רווק 34.
    מתמודד עם הפרעות נפשיות בנחישות ובכוח רצון טוב ברוך ה .
    לצערי "נפלתי" לצרה הזאתי שנקראת סיגריה , אשר אני מאוד רוצה לצאת מההרגל הרע והמכוער הזה .
    בשנות ה-20 בחיי...>>> עישנתי כבד מאוד כלומר יכולתי להגיע ל-2.5 קופסאות ביממה , כי הייתי עובד עם מוזיקאים (נושא כלים), והיינו נשארים לאחר האירוע עד אור הבוקר המוקדמות ורק אז לישון.
    וכך זה חזר על עצמו חלילה .
    הייתה לי הפסקה מהעישון אך ורק בכוחות עצמי ובכוח הרצון וההתמדה שלי .
    איני רוצה להשוויץ או משהו כזה ,
    אבל אני כן יודע בהיגיון הבריא שלי מה טוב ומה רע לי , ויודע לזהות אותם ובעיקר : אם אני מחליט שלמשל אני רוצה להשיג משהו (כמובן חיובי וביושר ...) אני כן אגיע אליו ואם לא היום אז מחר וכ"ו .
    עד כאן ההקדמה הקצרה שלי ... ותודה לכם שאתם קוראים אותי בסבלנות .!
    לפני כחצי שנה אושפזתי במחלקה וכעבור כ-3 שבועות מרוב השיעמום התחלתי לעשן ועד היום אני מעשן קרוב ל-2 קופסאות ביום .
    אני חי מקיצבת נכות מב. ל. בלבד ,וזה שוחט אותי כספית לחודש . עד כדי שאין לי כמובן לדברים יותר חיוביים ומועילים .
    אני באמת רוצה להפסיק לעשן <<<>>> אך מאידך אני מת לעשן למרות שאני יודע בבירור שזה מזיק לי והורס לי את הגוף וכ"ו .
    פניתי זו מופנית לצוות המנהל את הפורום ולגולשים בלתת לי עצה ומזור ל" מחלה הארורה " הזו.
    תודה
    אייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מת להפסיק לעשן!

הוספת תגובה

• כל הכבוד

שחף אשכנזי
    26/07/2010

אייל,

על מנת לעזור לנחישותך הבלתי מתפשרת לנצח את המלכודת, עלייך להבין אותה באופן מושלם על מנת שלא תיפול לתוכה שוב לעולם. אני ממליץ לך בחום חקרוא את הדרך הקלה להפסיק לעשן של אלן קאר. חשוב שתתפוש איזה יום-יומיים פנויים ותקרא אותו ברצף. קריאת הספר בהחלט עשויה להפוך אותך לחופשי לתמיד!

אשמח לענות על שאלות נוספות.
    חזק ואמץ!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שחף.

אייל
    26/07/2010

ותודה על תשובתך המהירה .
    מהיכן אני משיג את הספר הנ"ל.?
    וקח בחשבון שאין לי כ"כ כעת ריכוז ו"עצבים"לקרוא .
    מאוד אשמח להמשיך כאן בפורום ולהיעזר בו - וכולי תקווה שאני יצליח .
    לילה טוב
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות ...

אייל
    27/07/2010

שלום לכם.
    אני כבר קרוב ל-24 שעות ללא עישון וללא שום סיגריה , וזאת לאחר שהבנתי שזה מזיק וכ"ו .
    אני מאחל לעצמי ולכל המתמודדים עם עישון אשר כמובן צריכים לרצות להפסיק לעשן-- שתהיה
    לכם ולי המון הצלחה בנושא .
    אני מרגיש שהפה והגרון שלי יבשים ,ומאידך שכשאני שותה יש לי צרבות ותחושה של רצון להקיא את הנשמה .
    אני בעזהי"ת נחוש בהחלטתי זו ומקווה לקבל עזרה כאן בפורום .
    תודה
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הספר

שחף אשכנזי
    30/07/2010

הי איל,

אני רואה שאתה שולט במצב. ברכות החלק הקשה יחסית מאחורייך כי הצורך הפיזי בניקוטין ירד לאפס.
    תתקשר במהלך השבוע לטלפון שלנו, שמופיע פה בתחתית ההודעה ותבקש שישלחו לך את הספר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייל ! אל תמות להפסיק לעשן.

זהר
    27/07/2010

פשוט תחיה בלי סיגריות. זה הרגל רע וזהו.
    אין בסיגריות כלום חוץ מעשן וניקוטין והרס הבריאות. (גם כשעישנתי אמרתי את זה)
    אז ידידי היקר! קבל החלטה כמו כל החלטה רצינית ותעמוד בה.
    תראה לעצמך שזה קל וזה באמת יהיה קל
    בלי סגריות החיים יפים יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי...

אייל
    28/07/2010

שלום זהר.
    אני יודע ומודע למה שכתבת אך אני כבר יומיים ללא סיגריות וכשאני שותה משהו מתוק , אז חש בצורך להקיא והגרון שלי יבש ואני באמת רוצה לצאת מההרגל הרע והמגעיל הזה והמכוער הזה .
    אבא שלי לא רוצה לדבר איתי בגלל שאני מעשן ורע לי עם זה כי הוא האדם היחיד וגם כמוןבן אימי שרק הם ולא שום אדם אחר שבשעת צרה , מצוקה שלא תבוא רק הם יהיה איכפת ויעזרו לי האונם ומהונם ויתנו לי את הנשמה .
    אז איך אני יכול להסתכל על אבי שאני מאוד מאוד אוהב אותו והוא גם עכשיו עוזר לי ורק מבקש . אייל תפסיק לעשן כי זה לא בריא .
    והסיגריה זה כמין סם שנמכרים אליו וקשה להפסיק .
    אני שוב מאחל ומקווה לכל הגולשים בפורום ולי שככל שעוברים הימים לא נצטרך לנגוע בזבל הזה -- פשוט אין לי מילה אחרת .
    היו שלום ושאו ברכה .
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידכון...

אייל
    30/07/2010

שלום ובוקר טוב .
    היום זהו יום ה-4 שאיני מעשן ו-- התחלתי להשתעל ולעיתים חזק עד כדי שבא לי להקיא .
    רציתי לשאול האם זה מוכר כי שעישנתי השתעלתי אבל פחות .
    כמו"כ אשמח לקבל מאוד .. עידוד מהצוות שישתפו עימי פעולה עם ההחלטה והפסקת העישון .
    תודה ושבת- שלום .
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה טיפים לדרך

רמי רומנובסקי
    30/07/2010

אייל היקר,

מזל טוב על ההפסקה, כמה טיפים לדרך:
    א. ה 3-4 ימים הראשונים יותר קשים, הגוף נגמל מניקוטין ויש חשק לעשן, אל דאגה זה עובר
    ב. יכולות להיות תופעות של שיעולים, עייפות, אי נוחות, רגישות וכל מיני דברים, גם זה עובר, הכל זמני :)
    ג. אל תחליף את הסיגריות באוכל, כך לא תשמין, אם בא לך לעשן חכה כמה דקות זה יעבור
    ד. אני ממליץ להמשיך לעשות הכל כרגיל, לשתות קפה ודווקא כן לעשות את כל הדברים שעשית עם סיגריה, ככל שתעשה את אותם דברים יותר פעמים - כך זה יהפוך להיות נורמלי, בהתחלה זה מוזר.
    ה. תזכור כשאתה מפסיק לעשן אתה לא מוותר על שום דבר! אם אי פעם עולה לך החשק לסיגריה זכור איך הרגשת כשעישנת חפיסה/שתיים ביום
    ו. הכי הכי חשוב- זכור שאין כזה דבר סיגריה אחת, סיגריה אחת תחזיר אותך לעשן את אותה כמות שעישנת לפני שהפסקת.

מבטיח לך שאם תמשיך ותתמיד עוד שבוע תרגיש פי 10 יותר טוב, בעוד שבועיים פי 100 וכך זה רק יילך וישתפר.
    אם תצטרך משהו, נשמח לעזור, אנחנו כאן בשבילך.

כל הכבוד ובהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגריה

אייל
    01/08/2010

שלום לכם .
    אני כ"כ נרגש לקרוא את התגובות המענינות שלכם .
    תודה לכם.
    אני בעיצומה של מלחמה " עדיין" מול הסיגריות , אני מאוד לא רוצה לחזור לזה ,
    אך מה כ" כ מושך בסיגריות למה זה ממכר מה יש שם??
    שוב תודה על העידוד והיחס שלכם אליי .
    בוקר טוב ושבוע מצוין לכולנו .
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנת ההתמכרות

רמי רומנובסקי
    02/08/2010

אייל שלום

כדי להבין את מנגנון ההתמכרות על פניו השונים אני ממליץ לך לקרוא את הדרך הקלה להפסיק לעשן של אלן קאר, הכל מוסבר שם בצורה מאוד ברורה ופשוטה. אני בטוח שקריאה בספר תהפוך את ההפסקה להרבה יותר קלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאייל שלום!

זהר
    30/07/2010

קח עיצה לדרך שינויי הרגלים בחיים (הפסקת עישון)
    כל מה שמזכיר לך סיגריה הפסק עם זה כגון קפה, דברים מתוקים וכד'
    לא מכונים ולא סיגריות דמי
    קבל החלטה כמו כל החלטה קשה בחיים ותעמוד בא
    עוד דבר, לאחר יומיים או שלושה תעמוד רגע ליד מי שמעשן ותרגיש איזה ריח מגעיל יש לסיגריה
    תריח את בגדך לאחר יום של עישון ותראה איזה סירחון יש בהם, כמו כן בשער ראשך, אפילו בושם לא מחזיק מעמד ליד המעשנים
    סיגריה זה דבר מסריח.
    היה חזק חביבי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו