זה נורא לעשן פעם בשבועים סיגריה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה נורא לעשן פעם בשבועים סיגריה?
    =>
    09/11/2007

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקת עישון

גילה
    09/11/2007

שלום לכולם,

אני הפסקתי לעשן לפני כ 4 חודשים, ואני יודעת שאם אני אקח ולא סיגריה אחת לשבועיים, יבואו אחר עוד סיגריות פעם בשבוע ואחר כל סיגריה ליום והופ............. אחזור לעשן.
    אני הפסקתי כמה וכמה פעמים, ותמיד חזרתי כי אמרתי שסיגריה אחת לשבוע לא תזיק, ותמיד תמיד אבל תמיד חזרתי לעשן.
    הפעם לא תהיה אפילו שאיפה אחת לשבועיים. הפתרון לעישון הוא - בכלל לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן.. אבל אני לא מכורה

=>
    10/11/2007

לפעמים אפילו יותר זמן עובר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק סיגריה אחת

רמי רומנובסקי
    11/11/2007

זה אף פעם לא נגמר באחת.
    אנשים רבים שמגיעים לסדנת אלן קאר כבר הפסיקו לעשן בעבר ונהנו לחלוטין מהחיים ללא עישון במשך שנים רבות. כמעט כל אותם אנשים שחזרו לעשן התחילו מ"רק סיגריה אחת".
    חשוב להבין שעישון הוא לא הרגל או תחביב אלא התמכרות לסם וככל התמכרות אחרת לסם זה רק נהיה יותר גרוע ולא משתפר.

קל מאוד להפסיק לעשן אבל זה בלתי אפשרי לשלוט בדבר. בכל הנוגע לעישון זה 0 או 100 או שאתה מעשן או שלא. אם תעשן רק סיגריה אחת מן הסתם בזמן כלשהו תמצא תרוץ לעוד אחת ועוד אחת וכך לאט לאט תתחיל להדרדר לאותה מלכודת ממנה יצאת. זה יכול לקרות במהירות או באופן הדרגתי אבל בסוף תמצא את עצמך שוב מעשן את אותן כמויות שעישנת מקודם ושואל את עצמך איך הצלחת לחזור לסיוט ממנו ברחת.

כשאתה שואל את עצמך האם לעשן סיגריה השאלה שצריכה לעלות היא: האם אני רוצה לחזור לעשן כל יום כל היום מבלי שאי פעם תהיה לי האפשרות להפסיק? התשובה לכך היא ברורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו