הפחד מלהפסיק לעשן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפחד מלהפסיק לעשן.
    אמא לשניים
    04/08/2010

הי אני אמא לילד בן חמש ולתינוק בן 5 חודשים. אני לא מעשנת הרבה בין 7-8 סיגריות ביום. יש לציין שכל תקופות ההריון שלי לא עישנתי. ברגע שילדתי חזרתי לעשן. ברור לי שאני לא נמנית עם המכורים הכבדים של חפיסה שתיים ביום. אבל עדיין קיבלתי החלטה שאני רוצה להפסיק לעשן אבל אני מפחדת. הסבות שאני רוצה להפסיק:
    1. ריח רע מאד מהפה.
    2. כאבי גרון
    3. הזדקנות העור.
    4. חולשה.

האם יותר קל להפסיק כאשר מעשנים כמות קטנה. אני מאד מפחדת להפסיק שאני אהיה בדיכאון מזה. כי יש הרגשה שזה עושה לי מצב רוח וזה סוג של בריחה שבעלי מגיע אני יוצאת להפסקות סיגרייה.
    כמובן שיש פחד להשמין ופחד להינאות מהדברים המוכרים. זה היה חלק ממני מגיל 18 ואני היום בת 34 .

מה אתה ממליץ לי לא עישנתי מהבוקר הלוואי שזה יהיה מאחורי.??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפחד מלהפסיק לעשן.

הוספת תגובה

• המלצה

רמי רומנובסקי
    04/08/2010

קני את ה"דרך הקלה להפסיק לעשן" של אלן קאר, קראי את הספר תוך כדי עישון, המטרה של השיטה היא להפסיק לעשן ללא השמנה וללא דכאון :)
    אם תצטרכי עזרה נוספת תוכלי לפנות לפורום או להגיע לסדנה.

החששות שלך שכיחים מאוד אך כשהשיטה עובדת הפחד מתפוגג והפסקת העישון היא קלה ומהנה (קשה להאמין אבל זה כך)

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדנה

אמא לשניים
    04/08/2010

הייתי מאד רוצה להגיע לסדנה. עוד בימים הקרובים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

רמי רומנובסקי
    04/08/2010

תוכלי למצוא באתר שלנו או בטלפון
    שמופיעים בראש העמוד הזה תחת הפרטים של מנהלי הפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו