מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!!אמא לשניים10/08/2010
הפסקתי לעשן ביום רביעי שעבר כמעט שבוע. לאחר החלטה שצצה בי פתאם לאחר כ15 שנה של כ8-10 סיגריות ביום לעיתים פחות.
הסיבות: ריחרע מהפ, חולשה, יש לי תינוק בבית. וכו וכו' .
בהימים הראשונים הייתי יותר נחרצת ועכשיו אני פתאם לא מבינה למה הפסקתי מסתכלת מסביב ובודקת מי מעשן ומי לא. מרגישה בסוג של דאון יש לציין שכרגע אנני בבית אנ עם התינוק בן ארבעה וחדשים וזה מקשה עליי יותר.
האם זה יעבור ? ההרגשה הזו?הימים הראשונים היו יותר קלים. עכשיו אני מרגישה בדאון. נתפס לי הצוואר והגב, אין לי כ"כ טעם בפה ומצד שני אני כן מחםשת לאכול, מרגישה שאיבדתי משהו חשוב שעזר לי לשחרר לחץ ועכשיו הוא אייננו. איך אני אהיה בלי ביסיגריית בוקר, צהריים ערב. איפה הבריחות שלי להפסקות סיגרייה שבעלי חוזר??האם נגזר עליי בתור לא מעשנת להיות ככה? מה עם הארגיה התחדשת שאתם מדברים עליה פה?? מתי זה יקרה לי. לא רוצה להישבר.
אודה לעזרתך.
אני רוצה רק לציין שהפסקתי לאחר שקראתי והייתי בפורמים של הפסקת עישון יום שלם ביום שהפסקתי לעשן.
ויש אנשים שלא מפרגנים על הפסקת העישון כל אני מרגישה.
מתנצלת מראש על ההודעה הארוכה.
מחכה לתשובה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא לשניים
אמא לשניים10/08/2010נו למה אף אחד לא עונה לי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
רמי רומנובסקי11/08/2010כל הכבוד שהפסקת!
אנחנו מאוד מפרגנים לך ומחזקים אותך בדרכך :)
הבעיות והקשיים הגדולים ביותר באופן שבו הפסקת קשורות לתחושת הויתור על ההנאה שמלווה אותך ולכך שאת מפצה על כך באכילה מוגברת.
מצה שצריך לעשות זה לשנות את תפיסתך לגבי הסיגריות וכך יהיה לך הרבה הרבה יותר קל.
אני ממליץ לך לקרוא את הדרך הקלה להפסיק לעשן של אלן קאר.
זה שקראת בפורומים זה נחמד אבל זה לא באמת נותן הסבר מקיף ומקצועי על ההתמכרות וגם לא נותן קלים מעשיים להשתחרר ממנה, זה בליל של מידע שקשה להוציא ממנו משהו.
הספר ו/או הסדנה מאוד עוזרים בהקשר זה.
ובנוסף דעי שזה לא יימשך כך זה נעשה הרבה הרבה יותר קל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רמי על התגובה
אמא לשניים11/08/2010יופי תודה, קניתי את הספר אתמול והאמת שבינתיים הוא די עוזר לי. יש בו המון דברים הגיוניים .
מקווה להמשך חיים יפים ללא עישון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה לחזק את ידך
מלכה11/08/2010אני כיום בת 66 והתחלתי לעשן בהיותי בצבא . בעלי שיחיה לא עישן מעולם אף פעם לא חשבתי שאפסיק לעשן אהבתי את ההרגשה והעיסוק בעישון . אנשים שאני מכירה ואוהבת חלו בגלל הסגריות ונפטרו ביסורים רבים ואלי זה לא עשה רושם . כך עשנתי להנהתי במשך 44 שנים .הייתי משתעלת שעול בלתי פוסק וכדי להרגע מהשעול הייתי מדליקה סיגריה . הקול שלי היה מיוחד בצרידותו אבל אהבתי כל סיגריה שעשנתי . יום אחד בגיל 62 הייתי אצל הרופאה שלי לקחת תרופות תקופתיות והגיע אשה שצריכה לעבור ניתוח במיתרי הקול . אין לי הסבר מה קרה אבל כשנכנסתי לרופאה אמרתי שאני רוצה להפסיק לעשן ושאלתי עם יש לה משהו שיוכל לעזור לי . קבלתי תרופה שנקראת "זיבן" וכעבור 4 ימים הפסקתי לעשן בלתי שעשן סיגריות של מישהו אחר אינו מפריעה לי כלל. קצת השמנתי אבל הדיאטה עזרה ועיום 4 שנים שאיי מעשנת ואיני מבינה מה מצאתי מאותן סיגריות . את בחורה צעירה יחסית ועם עשית את הצעד הראשון תיהיה חזקה ותמשיכי עם זה קשה לך אני מציעה שתבקשי מהרופא את התרופה שאני לקחתי היא מנטרלת את צורך העישון ובשבילי הפסקת העישון לא הייתה תראומטית כלל . יש פתגם שאומר שלהפסיק לעשן לא קשה בכלל תמיד אפשר להתחיל מחדש ..... אני מאד מקווה בשבילך שתתמידי ובסוף תראי שהיה כדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)