הדרך הקלה להישאר לא מעשן מאושר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרך הקלה להישאר לא מעשן מאושר...
    בועז
    21/08/2010

רמי / שחף שלום...

שמי בועז והפסקתי לעשן לפני קצת יותר מחודשיים בעזרת קריאת הספר (עישנתי במשך 10 שנים כקופסה ביום).
    זאת ההפסקה השנייה שלי, לפני שנה הפסקתי גם כן בעזרת קריאת הספר לתקופה דומה וגם אז ההפסקה הייתה יחסית קלה. לאחר כשלושה חודשים בפעם הקודמת החלו להתגנב לראש כל מיני מחשבות שאפשר לשלוט בהתמכרות , לעשן רק עם בירה, בפאב וכו' והמדרון אכן היה חלק ומהיר... חזרתי לעשן כרגיל.
    גם עכשיו מתחילות להתגנב מחשבות דומות... כמובן שלמדתי מהניסיון ואני יודע היום שאין דרך לשלוט בהתמכרות. חשוב לי גם לציין שאני באמת מרגיש "לא מעשן מאושר" ... הסיגריות כבר מזמן לא מטרידות אותי אבל כמו שאמרתי , בסיטואציות מאוד מסוימות מתגנבות מחשבות עליהן לראש.

השאלה שלי היא - איך מחסלים גם את המחשבות האלה לגמרי? איך לא נופלים לקטגוריה של מי שקל לו להפסיק קל לו גם לחזור ?

תודה מראש,
    בועז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלוש שאלות

רמי רומנובסקי
    22/08/2010

אם מתגנבת המחשבה על סיגריה...
    א. האם הייתי רוצה לחזור ולעשן חפיסה ליום? (ולא רק סיגריה אחת)
    ב. איך הרגשתי בתקופה שעישנתי? מה שנאתי, מה הפריע לי?
    ג. אם אחזור לעשן מה זה ייתן לי? מה זה ייעשה עבורי? זו השאלה החשובה מכולם ואם אתה מבין את העקרונות של אלן קאר, אין לשאלה זו אפילו תשובה אחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בועז
    23/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רמי

פלונית
    27/08/2010

עברתי את הסדנה להפסקת עישון לפני שבועיים,היתי מעשנת כבדה במשך 40 שנה,הבעיה הינה שאני כל הזמן חושבת על הסיגריות וזה קשה. מה לעשות כידי לעמוד בפני הפותוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקשרי אלינו

רמי רומנובסקי
    28/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו