מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מלאת מחשבות...שאלה....29/08/2010
שלום רב,
לפני עשרה ימים גמלתי החלטתה בלבי להפסיק לעשן, וכך עשיתי, פשוט הפסקתי לעשן.
עד כה אני יכולה לסכם ולומר שכנראה מ שום שהחלטתי שלעולם פשוט לעולם, לא אעשן יותר- היה לי יחסית קל לעומת פעמים קודמות שניסיתי להיגמל.
עם זאת, שמתי לב שאני עדיין חושבת על סיגריות... באופן די אובססיבי...
אני יודעת שלא אחזור לעשן ועברתי בהצלחה את מבחן ה"פאב" וה"מסעדה"- הצלחתי לא לעשן בהם, אך השאלה שלי היא- האם המחשבות הללו יחלפו????????
אני לא רוצה להיות "כנועה" למחשבות הללו ולהיות "אובססיבית" למחשבה של "אני לא מעשנת" בדיוק כפי שהייתי אובססיבית לסיגריה הבאה...
מה דעתכם?
ותודה על הפורום הזה שמאפשר לי להעביר את מחשבותיי לכתב... כבר אני מרגישה טוב יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי על מה חושבים
רמי רומנובסקי29/08/2010המחשבות הן די טבעיות
בעיקר לאור העובדה שאחרי שנות עישון רבות בהן המחשבה על סיגריה הופיעה באופן אוטומטי לפחות 20 פעם ביום אז די הגיוני שתחשבי על סיגריות בתקופה הראשונה אחרי ההפסקה.
אל תנסי לא לחשוב על זה בכוח זה לא עובד. אם מאידך תחשבי שאת מוותרת על "התענוג" שיש בעישון אז המחשבה היא מתסכלת. אך אם תקבלי את המחשבות ותזכרי שאינך מוותרת על דבר ושאת מרוויחה רק דברים טובים בהפסקה אז ככל שתחשבי על זה יותר כך מצבך ישתפר ועם הזמן המחשבות יעלמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)