מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה?שירה03/09/2010
אני מ- נובמבר 2009 הפסקתי לעשן לבד החלטתי וזהו אחרי תקופה ...התחלתי לקחת שחטה מחברה ואז התחלתי לעשן אחת ליום מזה שבוע ולפעמים שתיים דקות מאוד סתם וסתם ועכשיו איך אני חוזרת למצב שלא יעשן יש לי דחף כזה שאני לא מבינה למה לקחתי מה לעשות ? חבל אבל אני פה משקרת לעצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לא לחזור
רמי רומנובסקי04/09/2010מרגע שמדליקים אפילו סיגריה אחת בדרך כלל חוזרים לעשן
הי המטרה של סיגריה היא לייצר אצל המעשן תלות
הדרך היחידה לעצור את זה היא להפסיק מיידית
ייתכן ובהתחלה החשק יהיה קצת יותר דומיננטי אך הוא אמור לעבור תוך זמן קצר
אם תמשיכי לעשן אחת ביום או רק פעם ב... את תחזרי לאותה כמות שעישנת לפני שהפסקת תוך זמן קצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה גורם לך להרגיש בדחף לעשן ?
טליה (מזל) המאירי ישי07/09/2010מה את משיגה בעישון, שאינך משיגה בדרך אחרת ?
אולי קרה משהו שהיווה טריגר לחזרה לעישון, סוג של מפלט ?
האם את אומרת לעצמך "אם אעשן אהיה...." ? האם את מתנה את עצמך דרך העישון ?
אם תעני על השאלות האלה אולי תביני איך תוכלי בכל זאת להימנע מחזרה לעישון.
בכל מקרה חשוב שתמצאי תמיכה בסביבתך ואוזן קשבת לתהליך שאת עוברת.
בהצלחה טליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)