שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חגית
    20/11/2007

הפסקתי לעשן לפני חודש. כולם סביבי מעשנים ונדמה לי שהגמילה הורסת לי את חיי החברה.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חברת מעשנים

רמי רומנובסקי
    21/11/2007

למעשנים לשעבר שמבינים את מלכודת העישון אין שום בעיה להיות בחברת מעשנים אחרים.
    זאת כל עוד אינך מסתכלת על מעשנים אחרים בקנאה.
    חשוב להבין שמעשנים אחרים לא מעשנים בגלל שהם בוחרים או רוצים לעשן אלא מכיוון שהם מכורים.
    הם חייבים לעשן כל יום כל היום ועצם המחשבה שהסיגריות שלהם עומדות להיגמר מכניסה אותם ללחץ. יום למחרת כשהם יתעוררו בבוקר עם גרון שורף, כשהפחד הבא מסרטן יעלה או כשיופיע איזה לחץ לא ברור בחזה אותם מעשנים יצטרכו להמשיך ולשלם עבור הפריבילגיה הזו של הרס עצמי פיזי ומנטלי חסר תועלת לחלוטין.

כשאת בסביבת מעשנים אחרים במקום להרגיש מקופחת - פרגני לעצמך. הרבה יותר כיף להיות לא מעשן ולגלות שאפשר להנות מהחיים הרבה יותר מבלי להרעיל את עצמך 20 פעם ביום.
    חשוב שתביני שכל אחד מאותם מעשנים היה רוצה להיות במקומך וכל מעשן ללא יוצא דופן מקווה בסתר ליבו שיום אחד הוא יפסיק.

כשאותם אנשים יראו שאת נהנית מהחיים ולא מתלוננת כמו המפסיקים הקוטרים שרק מקשים על עצמם ועל אחרים, הם יחשבו לעצמם "אולי גם אני יכול". וזה הדבר הנפלא שקורה מדי יום בחברה שלנו, כל יום מעשן נוסף נחלץ מהמלכודת - זה עוזר לשאר העכברים לראות שכדאי לנטוש את הספינה הטובעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו