מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוטינל מסטיק...רונאל20/11/2007
שלום ד"ר הינני נער בגיל ה17 לחיי אני מעשן כ20 סיגריות ליום
אך לפני יומים החלטתי שאני רוצה להפסיק לעשן..
אני צורך מסטיק של ניקוטינל אכן הם עוזרים לי מאוד,הינני משתמש במסטיקי 2 מ"ג.
ההרגשה לצריכת סיגריה ירדה, אך הכמות של המסטיקים לא יורדת.
השאלות שלי אלייך הן כאלו:
1. מה הינך חושב על מוצר זה? (ניקוטינל מסטיק)
2. איך אני אמור להפסיק גם את צריכת המסטיקים..?
תודה מראש, רונאל קפח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליפי ניקוטין
רמי רומנובסקי21/11/2007דעתי על תחליפי ניקוטין ידועה - הם בעלי תועלת מוגבלת בהפסקת העישון.
כל מה שתחליפי הניקוטין עושים זה לשנות את הדרך בה מעשנים צורכים את הסם.
במקום לשחרר את האדם מההתמכרות הם ממשיכים אותה.
המלצתי היא להפסיק לחלוטין את השימוש בכל תחליף- ההבט הפיזי וההתמכרות לניקוטין אינם הבעיה. על מנת להפסיק כל שעליך לעשות זה להבין את המלכודת ולצאת ממנה באופן מודע ומכוון.
בימים הראשונים להפסקת השימוש המוחלטת בניקוטין או בצריכת הסיגריות יש תופעות לואי קלות שדומות לתחושה שמעשנים מכירים כ"בא לי סיגריה" - תחושה קלה של ריקנות, צורך לעשות משהו עם הידיים וכדומה. אם תקבל את הדברים כפי שהם ולא תתרגש מכך התחושות האלו יעברו תוך כמה ימים וכל עוד לא תעשן או תצרוך ניקוטין בשום דרך אחרת הם יעלמו לגמרי ולא תרגיש אותם שוב לעולם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה... ודבר נוסף...
רונאל24/11/2007קניתי את הספר של אלן קאר אני מכיר מישהו שבזכות הסרט (אם לקראו לזה ככה) הפסיק לעשן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונאל אתה כולה בן 17
ציון לוי24/11/2007אתה יכול להפסיק גם את המסטיק אצלך זה יותר פשוט להפסיק ועדיף עכשיו ולא יותר מאוחר יותר קשה אז נער חמוד דייייייייי לעשן זה הכי חרה שיש החיים יפים יותר ללא עישון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)