הפסקת עישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון
    שולי
    09/10/2010

נטלתי זייבן וצ'מפיקס,השפעה היתה בזמן השימוש ותו לא.עברתי גירושין לפני כ-4 חודשים ותוך כדי גם צינתור ברגל(חסימת עורקים)כל הסלט הרגשי הזה גרם לי להגביר את צריכת הסיגריות.ישנה סדנה להפסקת עישון במקום עבודתי אך אני לא מתחברת למרצה(מתוך היכרות). מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עישון

הוספת תגובה

• הפסקת עישון - תגובה

רמי רומנובסקי
    10/10/2010

שולי שלום,

קודם כל לא לוותר להמשיך לנסות.
    ישנן שיטות שונות להפסקת עישון כל אחד מתחבר למה שמתאים לו, יש פתרון לכל אחד.
    יש אנשים שמעדיפים טיפול תרופתי - זו הפנטזיה הרטובה של כל המעשנים אני אקח כדור פלא והכל ייפתר. לחלק זה עוזר ולחלק לא, בנוסף לתופעות הלוואי של הכדורים קשה להאמין שכדור ישחחר אותנו מהרצון לעשן.

הסדנאות של קופ"ח והאגודה למלחמה בסרטן מגיעות מגישה דומה והן מאוד מעודדות שימוש בתרופות.

אני אישית מאמין בשיטת אלן קאר היא שונה מאוד מרוב הגישות ומבוססות על שינוי תפיסתי, הכל מאוד פשוט, הגיוני וקל להבנה ויישום. כשהשיטה עובדת אז לא רק מפסיקים לעשן אלא משתחררים מהרצון!

כדי להכיר יותר את השיטה תוכלי להכנס לאתר שלנו.

בנוסף יש שיטות רבות ומגוונות, תוכלי לחקור את הנושא אך חשוב שתבחרי גוף רציני, אמין ומנוסה.

בהצלחה בכל דרך שתבחרי, אנחנו כאן עבורך :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו